IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Berapa Ramai Mamak..???

>> Tuesday, December 28, 2010

Perlis
Pengerusi: Datuk Seri Md Isa Sabu
Timbalan : Datuk Seri Dr Shahidan Kassim


Kedah
Pengerusi: Datuk Paduka Ahmad Bashah Md Hanapiah
Timbalan : Datuk Mukhriz Tun Mahathir (genetik ?????)

Pulau Pinang
Pengerusi: Datuk Zainal Abidin Osman
Timbalan : Datuk Musa Sheikh Fadzir (genetik ?????) Ada orang kata Anak Benggali Roti.

Perak
Pengerusi: Datuk Seri Dr Zambry Abdul Kadir (genetik ?????)
Timbalan : Datuk Seri Ahmad Husni Hanadzlah

Selangor
Pengerusi: Datuk Seri Najib Razak
Timbalan : Datuk Seri Noh Omar

Wilayah Persekutuan
Pengerusi: Tan Sri Muhyiddin Yassin
Timbalan : Datuk Raja Nong Chik Raja Zainal Abidin (genetik raja mana..?????)

Negeri Sembilan
Pengerusi: Datuk Seri Mohamad Hasan
Timbalan : Datuk Shaziman Abu Mansor

Melaka
Pengerusi: Datuk Seri Mohd Ali Rustam
Timbalan : Datuk Wira Abu Seman Yusop

Johor
Pengerusi: Datuk Abdul Ghani Othman
Timbalan : Datuk Dr Latiff Ahmad

Pahang
Pengerusi: Datuk Seri Adnan Yaakob
Timbalan : Datuk Mohd Sharkar Shamsuddin

Terengganu
Pengerusi: Datuk Seri Ahmad Said
Timbalan : Yahya Khatib Mohamad (genetik bangang "bangunan runtuh perkara biasa" jer...)

Kelantan
Pengerusi: Datuk Seri Mustapa Mohamed
Timbalan : Datuk Dr Awang Adek Hussin

Sabah
Pengerusi: Datuk Seri Musa Aman
Timbalan : Datuk Seri Salleh Said Keruak

Di seludupkan juga penyangak kat bawah ni dalam kerajaan negeri selangor...., tanpa restu MB Selangor... apa cerita nih....????

 
Dan juga penyangak bertaraf Jerung dalam Felda... seekor Jerung Besar yang telah terbukti menelan banyak daging mentah... tetapi kini tiada sebarang impian peribadi dalam Lautan Felda... banyak bahaya ini Jerung Besar... walaupun nampak katek....


Mana satu Jerungnya... lu orang cari sendiri... lahhhhh... Gua ada pantun enam kerat sama ini Jerung...


Pisang emas bawa belayar
Masak sejibik dalam poket Tok Peti
Hutang emas boleh di bayar
Hutang Budi jadi Pengerusi Felda
Mat Monggol boleh tidur lena
Warga Felda kena kelentong lagi.

Berdasarkan muka2 dan nama2 kat atas tu.... gua teramat pasti hala tuju Najib ke arah mengekalkan kuasa apabila melantik nama2 tersebut yang dah memang terkenal dengan background yang menjijikan dan meloyakan rakyat... apakah layak di panggil sebagai...

"Ketuanan Melayu" kah...???
"Ketuanan Mamak" kah...???
"Ketuanan Penyangak"kah.. ???? kah..kah....kah....

6 IkutSukaLu...::

pakwe tiz zaqyah yg hensem Tuesday, December 28, 2010 4:54:00 PM  

pak isa!!!!kamu orng kedah kan??apa pndapat kamu kalau mukhriz jadi mb??ada ura2 kat blog penyangak tau..

lg satu..pantun 6 kerat tu tk ikut ritma la..

harharhar...

omaq,  Tuesday, December 28, 2010 7:30:00 PM  

salam bro..pasai anak benggali roti tu aku bley cnfrm.tp bkn benggali roti tp kelin juai roti mengali hahaha...

aku dlu skolah kat Tawar,baling sama ngan adik dia Haidar (dah arwah pun) dan Ajis (skang dato'somebody dlm umngok).cuma bezanya Haidar senior setaun ngan aku n Ajis junior setaun.Selalu pak depa ni mai sekolah bagi roti mengali percuma kat cekgu kelas anak2 dia..walhasil depa slalu dapat nombor cantek dalam klas....Pak dia dok pakai selepang putih lagi masa tu...MAMAK la tu...orang kampung dulu tak pangge mamak tapi pangge kelin...ada kelin botoi,ada kelin gila...tapi depa ni kelin baik punya...kelin roti...muakakaka...

Pastu p skolah menengah kat sungei patani pun aku satu skolah ngan depa.Aku dok asrama satu dorm ngan Ajis.Abg dia arwah Haidar jadi head prefct.Tup2 depa boleh p ngaji kat Amerika MARA sponsor walaupun MCE dpt 3rd grade.Aku p univ local ja walaupun HSC dpt full cert ngan 3P.Sejak tu aku jd muak ngan puak2 ni....

Isa Tuesday, December 28, 2010 11:37:00 PM  

pakwe;

mukhriz jadi mb kedah...??? Hang pi... kirim salam banyak2 kat dia..

itu pantun "ikut suka aku" laaaa... hahaha...

Isa Tuesday, December 28, 2010 11:38:00 PM  

omaq;

kiranya hang kenai rapat la dengan mamak pedukang ni.... hahaha...

takpa2... hang punya info gua simpan... kena tepat masanya gua kasi tembak one by one...

Hang izinkan tak....???

Anonymous,  Wednesday, December 29, 2010 12:04:00 PM  

Kenapa hanya persoalkan keturunan mamak, kenapa tidak persoalkan keturunan Jawa? yang terang terangan dari keturanan toyol.

omaq,  Wednesday, December 29, 2010 9:42:00 PM  

wokay bro....

lu punya suka...lu nak info lagi umphh pun wa bley kasi....muakakakaka...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP