IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Terkenang Semasa Dulu...

>> Sunday, November 28, 2010

Lu orang masih ingat dengan semua benda kat bawah nih....??? Gua jumpa dalam email... so forwardkan kat sini.... nostalgia kan... kalau lah boleh reverse masa ke zaman ni.... perghhhh....

http://img534.imageshack.us/img534/9792/21535420.jpg

Kasut yang menjadi pujaan hati setiap budak sekolah....


http://img687.imageshack.us/img687/4795/kasutbata.jpg

Tak dapat kasut macam kat atas tu... dapat kasut BATA pun jadi la.... hahahahaha...
http://img218.imageshack.us/img218/6332/ilmukesihatan.jpg
http://img33.imageshack.us/img33/6712/tawarikg1973.jpg

Apa jadi dengan subjek ni aaaa?  hehehe... awek-awek dulu semua pakai pinafore... huhuhuhu

http://img205.imageshack.us/img205/6548/ilmukesihatan3.jpg

Pernah guna tak bedak nih? Kalau badan gatal2 mesti mak tabor ngan bedak ni kan ? kan ? kan ?

http://img293.imageshack.us/img293/386/bedak.jpg

Bedak Cuticura... sekarang pun ada lagi....

http://i779.photobucket.com/albums/yy73/mieyang/by_afiQ-grandpaonpLantoon.jpg

Ini digeruni oleh komunis..mana2 yang pernah join askar dulu2 mesti ada gantung gambar ni kat dinding rumahkan ? kan... ?

http://img714.imageshack.us/img714/4641/milovs.jpg

Gua sanggup beratoq lima enam kali... hahaha...
 

http://img692.imageshack.us/img692/910/87890287.jpg

Bila bulan posa...  yang ni la lagi bestttt... perang antara kampung ooooo....
kaboooommmmmm...

http://1.bp.blogspot.com/_asJaiRgw_qo/SsgHDdGdiiI/AAAAAAAAADE/AKzKLrzNuww/s320/P9210118.JPG

main meriam tanah je la... hahahaha...
http://img4.imageshack.us/img4/4385/39669989.jpg

Ingat lagi tak dengan bedak nie...? Holiday On Ice... tuuuuu.... huhuhu
http://img14.imageshack.us/img14/7188/waktl.jpg

Buku apa ni... ??? hahaha..
http://img299.imageshack.us/img299/7332/bercakapdgnjin1.jpg

Buku yang takut nak di baca... tapi baca jugak... best.....
http://img522.imageshack.us/img522/7861/ovaltine.jpg 

Sapa suka minum Ovaltine? angkat kakiiiii.....
http://img576.imageshack.us/img576/161/airj.jpg

Ayaq Menet..... ni ponnnn best...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP