IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Terharu... Syukur... Roswoh Islamkan Orang Asal.

>> Tuesday, November 02, 2010

Ini berita tak bleh blah.... ada ka.. patut sorang member nih sms kat gua yang berbunyi.. ;

"Isa... lu search kat HarakahDaily Rosmah Mansor dengan bini dia Islamkan orang asli Galas"

Dalam kepala hotak gua, bila masa pulak si Rosmah nih... Islamkan orang asli di Galas..., baru jer.. 2 hari lepas dia Islamkan orang india di Brickfields, dah tu pulak semalam sibuk masuk hutan cari daun mambu dengan air kelapa... tup..tup.. hari ni dah ada di Galas pulak... busy betul PM lu orang nih... ngeeee...

So... lepas maghrib tadi, gua pun terhegeh-hegeh la... searching kat harakahdaily.... hasilnya lu orang baca laaaa... sendiri... cissss... tak guna punya member... kencing gua sambil berlari-lari...

Ok.. lah... gua nak keluar pergi jumpa MSK dan Dr. Wahab dah berjanji jam 9.00pm. diorang kata ada berita panas dan actually lebih kepada lanjutan perbincangan perjumpaan kami 3 minggu lepas, errrr.... something berkaitan Kerajaan Negeri Selangor.

Perkara perbincangan yang gua maksudkan tu...adalah satu projek untuk rakyat yang akan dilancarkan oleh MB Selangor pada bulan Disember nanti, tapi gua tak boleh laaa... kecoh lebih2 kat sini, nanti puak2 umnoapco sabotaj atau ciplak pulak... lu orang tau2 jelah perangai perut busuk puak2 haramjadah tuuuu...

Apa yang pasti... Projek Untuk Rakyat Selangor.

Tahniah buat TGNA kerana berjaya berdakwah kepada Orang Asal Galas, dan Tahniah juga kepada Team yang akan gua jumpa sebentar lagi kerana berjaya merealisasikan Projek ini hingga ke peringkat final.

Kita geng PR... bukan macam puak2 umnoapco dalam gambar tu... buat kerja sikit kecoh gilerrr... nak nama nak publisiti, tambahan pulak tak buat kerja... ambik kesempatan nak dapatkan pujian... bangang punya puak2 bhaghal nih...

2 IkutSukaLu...::

jai,  Tuesday, November 02, 2010 11:24:00 PM  

Kah kah kah...

Bila pulak Piala Malaysia jadi Piala UMNgOk@Barisan Najis???

Piala tu kemenangan untuk seluruh rakyat Kelantan la tongong!!!

BODOH PUNYA Barisan Najis!!!

Kah kah kah...

a.samad jaafar Tuesday, November 02, 2010 11:29:00 PM  

kahkahkah.. dia org beli replika tu kat keling botol mane hah.. Gaya orang asli jumpa botol coca cola dlm cerite " God Must Be Crazy "...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP