IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Siapa Kenal Mamat Nih...????

>> Wednesday, November 24, 2010


Lu orang kenal ka.... siapa mamat nih...???

Jika sesiapa ada cerita baeeek punya pasal mamat nih... belasah jelah dalam ruangan komen blog ini, jangan di simpan2. Kalau malu2 kucing dan takut...  email jer... kat gua, maklumat di rahsiakan...

Sebelum kita bercerita panjang lebar pasal mamat nih..., Jom kita tandatangan petition di bawah ini..., Selamatkan Air Selangor dari Mamat nih... and the gang...


Dan gua konfiden lu orang dah baca n3 berkaitan Syabas di sini

(update @ 04.45am: WTF... dengan link Petition Air tu..., dah tak boleh connect pulak...??? Lu orang nih... serius atau nak main-main...???)

5 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Wednesday, November 24, 2010 8:25:00 AM  

DAH SAH MELAUN NI ORG UMNO...MAKA DIA SUDAH TENTU AKAN MENGGANGGU SYABAS DAN KERAJAAN NEGERI SELANGOR...HATI2 DAN BILA TAMAT KONTRAK, HALAU JER MAMAT NIH DR SYABAS!!!

baginda® Wednesday, November 24, 2010 9:25:00 AM  

sapa nih? muka cam baik jer.. tahi takde tanda itam kat kepala... hakhakhak

Anonymous,  Wednesday, November 24, 2010 12:10:00 PM  

hang tak kenai ka sapa ni.eesh eesh eesh..
kaki pompuan nih!

azman kamarul Wednesday, November 24, 2010 3:48:00 PM  

Aku pun tak berapa kenai malaun ni...tapi sejak kisah air kat Selangor ni menjadi topik hangat malah lebih hangat dari banjir kat Kedah tu , aku try lah cari maklumat pasal malaun ni.

Boleh tahan putar alam malaun ni...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP