IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Sah... Najib Kena KitchenPork...

>> Wednesday, November 03, 2010

Dinner with the Prime Minister and Online Friends

Dinner with the Prime Minister and Online Friends.

UPDATE: The event is now postponed until further notice. Read more about it here.

After the success of the tea event last March, I am pleased to host a dinner with online friends. Come and meet other fellow Malaysians and participate in a dialogue session with me.

Registration for this event is now closed.

"Ok... ok... sah memang Najib kena KitchenPork...." katanya Tuya...

"Tapi gua tetap tak percaya, sebab takda bukti bergambar.... lu suruh la rosmah ambik gambar bagi kat media, susah sangat ke...??? Kalau Raja katak boleh... takan PM tak boleh kot...." Gua dah berangin dengan si Tuya nih....

"Tu... lu tak nampak ke... PM postponed dinner tu..." sambung Tuya.

"Ek...ekk... leeee.... itu anak gua kat tadika pun boleh buat beb... apasal rosmah tak boleh ganti ke...  yang lain2 program PM melibatkan urusan kerajaan dia boleh ganti... kenapa yang ni tak boleh...??? Sebab dinner ni tak melibatkan urusan kerajaan dia tak nak ganti ke... binawe betul laaaa.... " gua tetap tak puashati...ha..ha..ha.... lebih kurang surat kat bawah ni jer....


Apa punya merapu daaaaa..... hahaha....

4 IkutSukaLu...::

joecharlie Wednesday, November 03, 2010 11:15:00 PM  

anak murid ko ke?? ahahahahahahaha

Isa Wednesday, November 03, 2010 11:58:00 PM  

joecharlie;

Anak murid Rosmah... hehehe.. macam lu jugak laaaa...

Contoh: Nama PEKEMBAR tak mau guna (melambangkan Melayu), nak guna United Monkey Nasional Organisation (melambangkan British).

hahahha... kan ke banggang namanya tu...

jai,  Thursday, November 04, 2010 1:26:00 AM  

Kah kah kah...

Bro ISA,

Karangan ni nampak berterabur, tapi ceritanya lucu dan maknanya mendalam.

Boleh pulak bawa hantu gi hospital yek???

Kah kah kah...

anis,  Thursday, November 04, 2010 9:07:00 AM  

bukan bawa hantu pergi hospital tapijumpa spr utk mengundi.

boleh juga bawa hantu jumpa najib minta biasiswa utk sambung belajar(hantu malas belajar tu).

boleh juga bawa hantu jumpa najib,rodzwan .

hantu juga boleh telipon bekas kpn,utk mengadu liwat balik...

apa pulak aku merapu,sorry tuanrumah.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP