IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Rakyat Di Bodohkan Dengan Krisis.

>> Saturday, November 27, 2010

Bosan dengan permainan celaka dan kelentongan Kerajaan Barisan Nasional haprak nih....

Alasan kenaikkan harga minyak - sebab krisis harga minyak dunia, sedangkan Malaysia pengeluar minyak.

Alasan kenaikkan harga barangan  - bersangkut paut dengan krisis harga minyak dan barangan import.

Nak naikkkan harga gula - krisis gula dan kempen kurangkan gula

Sekarang nih tengah hot krisis kekurangan kelapa - maknanya harga kelapa dan santan akan naik.

Di Selangor pula, Syabas kroni umnoApco nak naikkan harga air - maka di gembarkanlah Selangor akan mengalami  krisis air menjelang 2012.

Demi menghalalkan matlamat jembalang umnoApco dan kroni2 mereka, maka RAKYAT diPERBODOHkan dengan alasan "KRISIS"  itu dan ini.

Kerajaan haprak ni... nak perbodohkan rakyat sampai bila...????

Penipu 1Malaysia.

2 IkutSukaLu...::

Pak Oncu Saturday, November 27, 2010 11:19:00 PM  

Lagi ramai rakyat bodoh dan banggang lagi lama lah mereka memerentah ,,,,,,,,, itu lah cara mereka untuk terus kekal memerintah !!! ekau buek buek tak tau lak ISA,,,, hahahhah

Anonymous,  Sunday, November 28, 2010 3:16:00 AM  

sblm tu nk tny kau duduk dinegeri mana.
utk pngetahuan kau sejak ngri selangor diperintah pembangkang lah harga air naik.
contohnya bg penghuni rumah flat bg 20 meter padu air yg pertama adalah percuma dan bg meter padu yg seterusnya baru dikira penggunaannya.
spt kita sedia maklum penghuni flat tentunya dr kalangan org yg kurang berkemampuan. sjk pmbangkang pegang selangor sistem diatas tidak lg diguna. mcm mana org susah/miskin hndak maju dr segi ekonomi jika kmudahn yg diberi dulu ditarik kembali?? malah air naik lebih dr dahulu. ni baru contoh yg sikit. gua malas nk tulis lg. lu pikirlah sndiri. assalamualikum. peace no war.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP