IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pasal Facebook Pun Nak Kecoh....

>> Tuesday, November 16, 2010

Orang sekarang baru terhegeh-hegeh kecoh kononnya masing2 ada mukabuku (facebook)..., piiiraaahhhh... itu pun nak bangga...

Dari zaman P.Ramlee lagi... dah ada facebook, tapi tak kecoh pun macam sekarang... buktinya kat bawah nih....

Lagi mau kecoh ka... hahahaaa......................... (klik gambar kasi besar)


4 IkutSukaLu...::

Kerajaan Rakyat Tuesday, November 16, 2010 1:04:00 AM  

Salaam bro Isa.

Lu ni macam-macam la beb...
boleh jumpa Eton dengan Sudin pulak

Isa Tuesday, November 16, 2010 1:41:00 AM  

Kerajaan Rakyat,

Lebih baik layan Eton dengan Sudin lagi bagus. Daripada layan PKR...

hahahaha...

Abang Chot,  Tuesday, November 16, 2010 8:11:00 AM  

Salam Bro Isa...
Selamat berkorban , Bro gua dah chiplak laa itu zaman P Ramlee punya fb masuk fb gua... jangan mara aaa... kalu lu maraa nanti lu kena juaal...

Isa Tuesday, November 16, 2010 8:24:00 AM  

Abang Chot;

Lu pernah tengok tak macam mana rupa lembu kena sembelih... hahaha...

belasah jelah bro.. selamat aidiladha..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP