IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Padan Muka Mak...!!!

>> Friday, November 12, 2010

N3 ini hanya sebagai hiburan lawak dan pengajaran jer..., lu orang jangan tersalah tafsir pulak.. pasal ada perkataan "dalam kain" yang tak enak di baca (18sx)...



Pada petang itu, Aiman bermain bola sepak dengan Ali..., tiba2... Bukk..!! Aiman tersepak bola terkena kepala Ali.

Ali : Butohhh !! aarrrhhh !!! Sakit ko tau tak?!
Aiman : Sorry Ali , aku tak sengaje...

Bila balek ke rumah.., Aiman rasa hairan... apa yang Ali katakan tadi... "butoh"..? lalu Aiman tanya kepada ibunya.

Aiman : Makkkkk... nak tanya nie...
Mak : yee... kenapa..?
Aiman : Butoh tu ape ?
Mak : ....... erk... , eh.. butoh tu kereta...
Aiman : Ouh... yea.. ke...

Keesokan hari, petang itu dia sedang bermain badminton dengan Minah, tiba2... deebbiiisssss..!!! terkena bola bulutangkis kat mata Minah..

Minah : Puuuukiiiii lahhh !!!!! tak reti main ke haa !!!???
Aiman : Sorry...aku tak sengaja la...

Bila balik ke rumah..., Aiman rasa hairan.. apa yang Minah katakan tadi... "Puki" ..... hmm ? lalu Aiman tanya bertanya kepada ibunya.

Aiman : Maaaaakkkkk... nak tanya nie...
Mak : yee... ape lagi...?
Aiman : Puki tu apa... ?
Mak : ishhh...., takda benda lain ke nak tanya...?
Aiman : Aiman nak tau jer...boleh lahhh...
Mak : Errr... Puki tu... pagar... dah2 jangan tanya pelik2 lagi...
Aiman : Ouh... ye ke... thanks... mamah...

Pada malam itu.., tepat pukul 8 malam bapak aiman pulang ke rumah...

Aiman : Yay !!!. abah dah balek..!!! Mak, abah dah balek..!! Yay !! MAKKKKK !!! bukak Pukiii makkkk !!! Butoohhh Nakk Masokkkk..!!!

Sumber : MyStar.

Moral: Jangan jadi macam mak si Aiman tu..., ikhlaslah dalam mengajar anak2.

8 IkutSukaLu...::

A Mum Of Three Mohd Saturday, November 13, 2010 1:24:00 AM  

Salam ISA,

Kah..kah... kah...

Guling pecah perut hang buat!!

Pak Oncu Saturday, November 13, 2010 1:27:00 AM  

citpo lamo,,, maso den dalam lanun dulu cito ni dah ado,,,, cuba ekau tulis cerito lak surga di bawah tapak kaki ibu !!!!!!!!!

ReJaM© Saturday, November 13, 2010 1:48:00 AM  

ternganga bapak dia dengar hahaha...

Panglima Muda Saturday, November 13, 2010 9:41:00 AM  

okeylah tu... yang tulis pun ikhlas jugak

Isa Saturday, November 13, 2010 3:38:00 PM  

M3M; Salam,

Dah pecah ke belum perut tu... tunggu je ni nak bawak ke dapur buat kerabu perut...

hahaha..

Isa Saturday, November 13, 2010 3:39:00 PM  

Pak Oncu;

Puas dah den belek bawah tapak kaki mak gua.. cari Syurga.. tak jumpa pun..

hahaha..

Isa Saturday, November 13, 2010 3:42:00 PM  

Panglima Muda;

Ramai ibubapa sekarang yang dah tak malu buat benda tak senonoh depan anak.

Lepas tu anak mengikut... bagi mereka itulah pembelajaran...

Siapa yang susah..???

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP