IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Nama Gua Pun Kena Petik Kaaa...???

>> Monday, November 15, 2010



Lu orang nak buat lagu... lu orang buat laaaa... tapi jangan petik nama gua sekali... sensitip wooooo...!!! hahahaha....

5 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Monday, November 15, 2010 11:20:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Memang tak patut , gua pun banyak hairan apa kena mengena lu dengan SAM ( Samy Vellu)dalam lagu ini , tapi takkan penulis lirik ini silap. Gua rasakan lu ni pun keturunan Mamak ????? Jangan marah Bro , nanti keseluruhan lu kena jual . Ha Ha Ha .Tak pokok boleh bergoyang bro!

hj jamaludin,  Monday, November 15, 2010 11:20:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Memang tak patut , gua pun banyak hairan apa kena mengena lu dengan SAM ( Samy Vellu)dalam lagu ini , tapi takkan penulis lirik ini silap. Gua rasakan lu ni pun keturunan Mamak ????? Jangan marah Bro , nanti keseluruhan lu kena jual . Ha Ha Ha .Tak pokok boleh bergoyang bro!

hj jamaludin,  Monday, November 15, 2010 11:20:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Memang tak patut , gua pun banyak hairan apa kena mengena lu dengan SAM ( Samy Vellu)dalam lagu ini , tapi takkan penulis lirik ini silap. Gua rasakan lu ni pun keturunan Mamak ????? Jangan marah Bro , nanti keseluruhan lu kena jual . Ha Ha Ha .Tak pokok boleh bergoyang bro!

Isa Monday, November 15, 2010 11:54:00 PM  

woiitt.. hj jamaludin,

lu pun pundek gak... kalau post komen satu cukup aaarrr... ini sekali post sampai 3, macam keling punya perangai aarr...

hahaha... jangan mareee..

ReJaM© Tuesday, November 16, 2010 12:29:00 AM  

internet slow la tu, tu yg tak perasan post sampai 3 haha

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP