IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mohon Doakan Yeaaaa.... Terima Kasih.

>> Monday, November 08, 2010

Bekas Perdana Menteri, Tun Abdullah Ahmad Badawi, berasa sedih melihat keadaan bekas Ketua Menteri Pulau Pinang, Tun Dr Lim Chong Eu yang masih tidak sedar diri di wad Unit Rawatan Rapi Hospital Pulau Pinang (HPP).

Beliau masih tidak sedarkan diri sejak dimasukkan ke hospital.

Abdullah berkata, Dr Lim adalah seorang pemimpin yang aktif dan tabah dalam menempuhi segala rintangan dalam kariernya sebagai seorang ahli politik.

"Saya berharap penduduk Pulau Pinang akan berdoa untuk kesihatan Dr Lim supaya beliau akan pulih seperti biasa," katanya - Malaysiakini.

Untuk merealisasikan permintaan Pak Lah..., gua ada dua alternatif sekarang nih....;

Pertama - Meminta mana2 pemimpin umno untuk organise Bacaan Yasin dan Solat Hajat untuk mamat tu.. seperti yang dicadangkan oleh Pak Lah.


Kedua - Mohon jasa baik Perkasa menunaikan hasrat Pak Lah. Tetapi.....  sejak petang semalam gua mencari Armando De'Perkasa nak minta tolong dia anjurkan Solat Hajat kat mana2 Hotel di Penang masih tak kesampaian, tak jumpa2 lagi mamat Armando ni... call tak jawap... sms pun tak berbalas..., kalau sesapa terjumpa dia minta tolong sampaikan hajat gua nih.... hahahaa.... afdalnya selepas Asar sebab sebelum Asar selalunya dia busy.... ahakkkss...

Weiii... Armando... lu pergi mana daaaaa.... takan tak habis2 lagi ukur lurahhhhh..... !!!!!
Nak buat Solat Hajat lepas Asar ni....

Gua dalam prejudis nih..... untuk mamat penang tu... Pak Lah minta penduduk penang sama2 berdoa, yang PM 1Malaysia tergolek kat HKL... tak pula masuk suratkhabar memberitakan Pak Lah minta rakyat Malaysia berdoa untuk kesihatan PM..... ishhh... ishhh..ishhh... diskriminasi sungguh suratkhabar 1Malaysia nih....  hahahahaaaa....

Atauuuuuu.... Pak Lah saja2 perli kot..... huh... nakalnya...

6 IkutSukaLu...::

baginda® Monday, November 08, 2010 3:29:00 AM  

bro ade cadangan!

masukan nama die dalam kutbah jemaat.... baru ada ummph!

Isa Monday, November 08, 2010 3:33:00 AM  

baginda;

hang pun nak buat lawak tengah malam ka...???

hahahaaaa...

TOK WALI PAS,  Monday, November 08, 2010 4:04:00 AM  

APA KO NI SINDIR IDRIS AHMAD PUNYA BANG KE ? DOAKAN LIM GUAN ENG

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH
KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH
KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH
KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

LAWAK LA ENTRI KO NI

Isa Monday, November 08, 2010 4:23:00 AM  

Tok Wali Pas;

Dak aaiihhh... mana ada sindir sapa2...

kihkihkihkihkihkihkkk

Yobrizab,  Monday, November 08, 2010 7:24:00 AM  

kih,kih,kih....tongah sodap banjir ateh katil ni! toksah panggil solat hajat ler, buang karan.

cicit ngah layor Monday, November 08, 2010 1:09:00 PM  

Bab2 doa ni kiter kener rujuk pader Dato' Zahid.Dier jer yg bulih mengklasifikasikan saper yg bulih didoa dan saper yg tak bulih didoa,saper yg bulih berdoa dan saper yg tak bulih berdoa.Kiter semuer ni jangan pandai2 sughoh org berdoa,termasuk ler Pak Lah pon.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP