IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Masih Ramai Yang Minum...

>> Friday, November 05, 2010

Di petik dari Moh Kembara. (baca tentang gambar ini, di sana)

Dah menghina macam ni pun, masih ramai lagi umat Islam Malaysia yang tonggang Coca Cola.

Yang jenis melayu mengaku islam tu, mampuih pi la kat diorang nak tonggang sampai buncit dan pecah perut sekalipun, ada gua kisah....

BAHAYA COLA & PEPSI

Last weekend, ada ustazah usrah kami beritahu... masa dia belajar kat Mesir dulu, dia punya lecturer ada cerita... dulu ada sorang mamat Yahudi ni datang Egypt to study the muslims' lifestyle kat sana setelah serangan secara fizikal ke atas umat Islam tak berjaya.

Dia nak carik jalan untuk serang cara lain. Tapi Alhamdulillah, dia telah diberi hidayah semasa dia dok study umat Islam kat Mesir tu. Dia beritahu lecturer ustazah ni, one of the things the jews do untuk hapuskan keturunan umat Islam is to produce coca cola & pepsi yang di dalamnya ada chemical to retard the reproduction organs for both men & women.

Menurut mamat tu, kat israel tak ada jual coke & pepsi sebab diorang tahu apa kandungan kat dalamnya and since jew is agama keturunan, diorang tak nak le mandul! and kalau korang pernah terima forwarded email pasal betapa acidicnya coke tu sampai boleh dissolve tulang & gigi (calcium containing compounds) and boleh buat cuci toilet!

And for ladies, kalau minum coke boleh cause menstruation if you're a week bit late. So kalau minum banyak & at that time baru lekat zuriat, ada chances keguguran le, kan? therefore, untuk kemakmuran umat Islam & untuk kesihatan & untuk tak support jewish companies, please stop drinking & buying coke & pepsi.

Tahukah anda bahawa PEPSI mempunyai maksud yang tersendiri. Jika Muslim & muslimat ingin tahu, PEPSI membawa maksud Pay Every Pound Save Israel.

Sekiranya benar dan berfakta hendaklah kita hindarkan dari meminum minuman ini atau membelinya sekiranya tidak benar maka kita juga hendaklah hindarkan dari meminum dan membelinya kerana ia adalah buatan Yahudi.

Kalau kita tak dapat nak pulaukan kesemua produk yahudi, pulaukan sebahagiannya.

1 IkutSukaLu...::

cicit ngah layor Friday, November 05, 2010 3:56:00 PM  

Tak payah ler diminum atau dibeli setiap keluaran Israil tu.Tang maner sedapnyer pepsi tu?Dulu,sebelum teman tahu pepsi ni dikeluorkan dek Israil,sebelom teman kener kencing manis,semedang teman minum pepsi ni.Biler dah tahu,teman nekad beghenti.Aper guner teman buang duit bagi pader musuh teman dan saudare seugamer dgn teman.Yg jadi masalhnyer,saper pulak yg bagi bender ni bulih dijuai diMalaysia?Kalau komer berjalan dipekan besor ker,kecik ker,komer tengok,anak muder kiter kesaner sini bekepit dgn botoi pepsi,terutamer waktu tengah haghi.Getik benor teman nengoknyer.Tp syukur ler,anak cucu teman dah tak beli dah pepsi ni lepaih teman laghang.Pader yg lain,caghi ler minuman yg lain dr baghang yahudi tu....minum ayor mmati lagi elok.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP