IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kurang Ajar Punya YB.

>> Sunday, November 07, 2010


Ide dan video rembat dari blog Baginda Reformasi.

Dah la.., tak hormat Dewan Rakyat, boleh putar belit percakapannya pula, mulanya cakap lain... selepas didesak supaya menarik balik ucapannya, dia kata lain pula... dasar lidah bercabang...

Lepas tu... boleh tunjuk punggung pula kepada Dewan Rakyat, apa punya akhlak seorang Ketua Pembangkang Pulau Pinang. Inikah jenis pemimpin yang rakyat nak sokong, tak matang dan kebudak-budakan.

Dan dialah juga dalang isu wang ihsan haram dimana kononnya seramai 1000 orang wargaemas dah pulangkan kembali wang tersebut, hasilnya hanya RM20 ribu sahaja telah diserahkan kepada Perbendaharaan Kerajaan Negeri, tetapi bakinya sebanyak RM80 ribu... mana daaaaa....

Adakah telah disonglap oleh puak2 umnoapco yahudi melayu/mamak Pulau Pinang ini. Gua cadangkan supaya Kerajaan Negeri Pulau pinang membuat laporan Polis bagi mendesak supaya baki wang tersebut dipulangkan dengan kadar segera. Tindakan selanjutnya...

Pandai2lah Polis uruskan... hehehe...

Polisssss...???? YB umnoapco..???? hehehe... senyum simpul jelah...

4 IkutSukaLu...::

Pak Oncu Sunday, November 07, 2010 8:32:00 PM  

ISA,,, selalu nya dan kebanyakan YB YB BanGgang ni ada lah lidah BIAWAK,,, !!!!!!!!!!

Anonymous,  Sunday, November 07, 2010 9:30:00 PM  

ni bukan dewan rakyat tapi dewan dun pinang

Anonymous,  Sunday, November 07, 2010 9:40:00 PM  

undi lagi la orang bangang macamtu,buat malu bangsa melayuja, lepas ni sapa undi dia lebih baik jadi lembula

Anak Sungai Derhaka Monday, November 08, 2010 2:24:00 AM  

Salam Tuan..

Sudilah kiranya diletakkan link blog hamba yang tidak seberapa ini didalam blogroll tuan..

http://darisungaiderhaka.blogspot.com/

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP