IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ibrahim Ali Tenat...!!!! Doakan...

>> Monday, November 22, 2010

Gua baru jer terima sms dari Aduka Tak Teruna lagi... hahaha... (saja nyakat nih...)

Part ni gua serius beb, Bunyi sms-nya... sori.. sms ada bunyi ke...??? Lebih kurang jelah....;

"Sms berantai. Sahih ke tak, gua tak tau. Gua edit n forward. Salam, Doakan kebaikkan 4 Ibrahim Ali yang tenat. Jika hidup lebih baik baginya, moga Allah sembuhkan. Jika mati lebih baik baginya, moga Allah mudahkannya. Amin.


Dah lama tak dengar berita tentang Ibrahim Ali nih... semenjak dia  operate jantung hari tu... hingga la ni... sepi tanpa berita, terasa sunyi pulak gua takda bahan lawak bangang dari mamat tu....

tup... tup... dapat sms berantai-rantai tu... dapat pulak dari si Aduka Tak Teruna, lagilah menimbulkan suspensions gua nih....

Tapi... kalau betullah berita tu... jomlah kita sama2 doakan semoga Ibrahim Ali cepat sembuh... jika Allah mengizinkan kesembuhan baginya..., jika sudah ketentuan dan Allah lebih menyayanginya dari lu orang semua... maka Allah limpahkan kurniaan rezeki dan nikmatnya kepada penduduk Pasir Mas.

Wallahuaklam.....

15 IkutSukaLu...::

sekamar rindu Monday, November 22, 2010 1:18:00 AM  

salam...

lama benar x dengar berita berahim ali ini...kalau x hari2 ada baca cete dia dlm paper..

SUARA RAKYAT KUNAK Monday, November 22, 2010 1:52:00 AM  

Semuga Allah murahkan Rezeki Penduduk Pasir Mas, Peruntukan Mee Segera Mencurah Curah.

Anonymous,  Monday, November 22, 2010 1:52:00 AM  

err.. pada firasat tuan punya blog, agak-agak penduduk pasir mas akan dapat durian runtuh ke?? hehehe

kakcik Monday, November 22, 2010 6:58:00 AM  

Semoga Allah masih memberikan 'kesempatan' kepada beliau.

dollahyankee,  Monday, November 22, 2010 8:14:00 AM  

AllahhuAkhbarrrr ... ya memang kita patut doakan untuk dia ...

Kabutar Diesel Monday, November 22, 2010 12:18:00 PM  

tak sabar nok tunggu durian runtuh kompem la penduduk pasir mas dapat WIFI mcm kat galas hahaha

sekamar rindu Monday, November 22, 2010 12:47:00 PM  

salam....tuan isa.


ada berita2 baru ke.? saya tak sabar nak baca ni..

MOH KEMBARA Monday, November 22, 2010 3:08:00 PM  

Salam Yob, heee nakal2 nyer korang punya komen. Ape2 pun kita doakan yang terbaik utk dia dan juga orang lain. Amacam...ada neutral tak bunyi doa Yong ni?

Isa Monday, November 22, 2010 3:16:00 PM  

Salam Sekamar Rindu;

Peminat Ibrahim Ali yeaaa... hahaha..

Isa Monday, November 22, 2010 3:16:00 PM  

Suara Rakyat Kunak;

Nakalnya komen lu... hihihi...

Isa Monday, November 22, 2010 3:17:00 PM  

kakcik;

Itu yang terbaik... Aminnnnn...

Isa Monday, November 22, 2010 3:18:00 PM  

dollahyankee;

Double Meaning u bro... hahaha...

Isa Monday, November 22, 2010 3:20:00 PM  

Kabutar Diesel;

Lu pun sama nakal juga bro..., kat Pasir Mas takda kedai mamak yang ada WIFI ke bro... hahaha...

Isa Monday, November 22, 2010 3:21:00 PM  

Sekamar Rindu;

Ishhhh... gelojohnya kamu nih... bawa bersabar....

Tu haaa... Ben Ashaari kirim salam... hahaha...

Isa Monday, November 22, 2010 3:23:00 PM  

Moh Kembara;

Salam Yong, diorang semua memang nakal2 belaka.

Dgn itu juga kita boleh buat analisis apakah status Ibrahim Ali pada kacamata Rakyat. hehehe..

Neutral kan bunyinya... hahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP