IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Harusani Zakaria Wajib Bertanggung-Jawap..!!!! hahahaha...

>> Monday, November 15, 2010

Sebelum ini malaun nih buat kerja Khurafat.... Harussanasini kata ok.... mampuih pi la kat depa...

Kali ini dengan bangangnya yang terlampau dan menampakkan kejahilan diri... dengan perkara yang budak tadika pun tahu, malaun harami ini akan menyambut AidilAdha pada 17 Zulhijjah.... hahaha... itu BODOH TERLAMPAU namanya....

Mufti Perak Harussanasini wajib mengadakan kelas Agama buat manusia2 malang ini...., pasal tu gua selalu mengatakan kebanyakkan puak2 yahudi melayu umnoapco ini tak tau dalam urusan beragama, diorang semua hanya mengaku sebagai umat Islam berdasarkan kepada Surat Beranak jer.... hahahahaaaaa...

Kesiaaaaaaannnn.... kepada rakyat negeri Perak kerana mendapat Menteri Besar yang...????

-

-

-

BODOH NAK MAMPUSSSSSSS.....


8 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Monday, November 15, 2010 5:13:00 PM  

h-sani merupakan ulama akhir zaman -

a- ikut kitab, h-sani ulama makan gaji

b- nampaknya h-sani menghalalkan apa yang haram [perkara bidaah macam bertepung tawar dsb]

c- adakah pernah dia haramkan yang halal


ini ada belum ada cerita


tapi h-sani silent bila kes nie ching masuk masjid di 'haramkan ' dek wak kusrin



mesej untuk h -sani
-------------------

>berwaspadalah tuan agar kita sama sama memperingati satu sama lain


> kejujuran tuan di dalam menangani kes murtad adalah disanjung tinggi


> berwaspadalah kepada geng anti-hadith yang ada menulis dalam blog dengan

sindiran racun kecil kecilan dan mereka di ketuai olih geng geng mempunyai pengaruh besar



wak korok

cicit ngah layor Monday, November 15, 2010 5:13:00 PM  

Wooii!!ngaper kamu nyamboy ghayer lewat seminggu dr org lain.Saper tok gughu kamu.Kamu nak menunjukkan kamu pandai,tp Allah nak tunjukkan kebodohan kamu pader ghakyat bior kamu sedor.Bukannyer utk kamu soghang jer tapi paling utamer pader penasihat kamu tu,yg tahu aper yg terdetik dalam hati kamu dan aper yg terdetik dlm hati nizar.Mampuih pi kat hangpa,kater org pangkor.

mahaza Monday, November 15, 2010 5:21:00 PM  

Kesiannya pencacai yang nak ampu Zambry... kesian gak kat Zambry yang tak tahu menahu... dia kan gi Mekah???

hj jamaludin,  Monday, November 15, 2010 5:45:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Zamry sambut hari raya eldil adha pada 17 zulhijjah 1431 ( 24hb November 2010 ) itu punya bodoh nak mampus Bro . Itu namanya Stupid Baghdad atau educated idiot ..kalau da Mamak , mamak juga la .

MOH KEMBARA Monday, November 15, 2010 7:05:00 PM  

Salam Yob ISA, sian kat keme dpt MB yg tak bape clear anutan dia...hu hu!

Anonymous,  Monday, November 15, 2010 8:43:00 PM  

broo ... wa rasa gamba yang bawah tu superimpossse lar .. tp for sure .. yang belah atas tu 200% ori bebb..!!!

sudirumusibarat Monday, November 15, 2010 11:51:00 PM  

Salam bro Isa
Silap teknikal bro
Kalendar Kuda ni memang tak salah punya.
Ini memang betul orang kata silap hari bulan!
Cuba tengok kalendar kuda.Tengok petak atas sebelah kanan tulisan “Zulhijjah 10” .!0 disangka tahun 2010(ha3X).Jadi ambil nombor merah di tengah-tengah iaitu 17.Maka dipadankan angka 17 dengan Zulhijjah.Itulah sebab tak @ jarang guna calendar hijrah.
Sebab nak sambut raya kenalah biar nampak Islamik sikit dengan guna Kalendar hijrah.
Nasib baik tak ditulisnya 17 Zulkaedah 2010.
Ini kena siasat siapa yang tak reti tengok kalendar.

Anonymous,  Sunday, November 21, 2010 8:08:00 AM  

komen2 dari orang parti ajaran sesat yang otak di kepala lutut.... mungkin mat rempit atau bohsia yang gatal2 nakbagi komen... hahaha

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP