IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Fullamak... BN Menang...!!!!

>> Thursday, November 04, 2010

Fullamak.... Barisan Najis menang .... perghhhh... raya hindu la puak2 tu... Najib terus baik dari campak.. bergegar laaaa.. suratkhabar pencacai esok... hahahaaaa...

Pi mampuih laaaa... kat puak2 haramjadah tu.... lepas nih boleh buat kelab malam banyak2...., tapi jangan lupa untuk buat seperti contoh gambar kat bawah nih....

Persoalannya sanggup ke.. puak2 haramjadah tu nak buat...???


Terkesima kejap aku melihat gambar ni, penonton dan kumpulan heavy Metal berhenti solat berjemaah setelah masuk waktu Isyak semasa konsert. Peh, konsert Ramli Sarip dan kumpulan nasyid pun tak buat begini.

Kejadian ini berlaku di Indonesia semasa konsert/gig dari tiga kumpulan heavy metal yang bergabung. Ini bermakna dalam konsert tersebut, penonton yang hadir mesti menutup aurat, tak boleh pakai seluar jeans koyak lutut dan londeh. Mungkin juga tiada percampuran bebas lelaki dan wanita dalam konsert tersebut.

Ini baru dikatakan ‘Rock-rock juga, solat jangan dilupa’. Orang kita kalau tengok konsert,tengok bola ramai yang tinggal sembahyang maghrib kerana nak mengejarkan tempat duduk yang cantek.

Rembat dari email.

5 IkutSukaLu...::

pakwe,  Thursday, November 04, 2010 8:45:00 PM  

lek la bro..ala..biasa la kalah menang ni... ahahahahahahahaahaha..

jangan main2 melawan ngn janda....jangan main2 dengan pemegang ijazah perniagaan UUM...

ahahahahahaahhahaa

yg tk leh tahan...dengar majoriti bumiputera lebih ramai..tp orng sana sanggup gak undi calon cina..so..kaum bukanlah alasan...yg menyial..umno leh sokong beria calon cina mak janda... wuhu...kata nk rombak balik kuota parti..ahahahah

ana tak nk salam tangan anta yg sudah salam sama setan..

ahahahahahahaa

drrita,  Thursday, November 04, 2010 9:48:00 PM  

ha ha ha ..
kata dah dalam fuckatan rakyat..
dah 3 thn bro..logo fuckatan pun pun tak de..
ha ha ha..

ade hati nak g putrajaya..?

kefifitan,  Friday, November 05, 2010 12:38:00 AM  

ala bro...bn anjing dah bayar dekat org atas pagar rm100 dekat 500 org...taktik yang sangat kotor, siap gertak orang asal jangan undi pas...celaka betul.menang dengan taktik kotor

kefifitan,  Friday, November 05, 2010 12:40:00 AM  

silap...bukan rm100 tapi rm1000...berapa banyak duit rakyat dipakai...termasuk duit ko la drrita...masih tak sedar2 lagik?

Lang Friday, November 05, 2010 1:12:00 AM  

salam bro..

gua tatak eran ooo kalau itu bn menang... wa eran kalau kalah... taktik baik punya... orang asal dapat makan free, t-shirt... semua tajaan jhoea... ada dapat luit lagi.. kalau kalah wa sangat eran loo...

itu sapa munya luit?... wa tatak mau tau... sebab sula serupa mak bapak lia munya luit...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP