IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

ChickenPork....??? hahahaha...

>> Wednesday, November 03, 2010


Najib kena chicken + pork = ChickenPork.

Sebenarnya gua terfikir.... betulkah si Najib tu kena chickenpork...???? Atau........

Ianya hanya satu alasan atau lakonan simpati, gua tak nak kaitkan dengan kedatangan Hillary Ang Clinton ke Malaysia seperti yang ManjungMari katakan, pun begitu kaitannya tak boleh di nafikan.

Yang gua tau.... 1 November 2010, berita mengatakan Najib kena chickenpork dan bini solehahnya pun beriya-iya buat kenyataan daun mambu dan air kelapa apa kejadahnya lagi, nak bagi kecoh satu Malaysia.

Malamnya pula, 2 November 2010, harga minyak naik 5 sen bagi RON97.... perghhhh...

Lu orang fikirlah sendiri....

Bagi gua pulak... kalau cerita pasal Krejaaaan LakiBini nih... mati hidup balik pun gua tak percaya... pasal diorang punya lakonan hancing kencing berterabur.

Takda pulak pihak media pergi ambil gambar Najib tidoq atas daun mambu sambil minum air kelapa ekkk..., perkasa lagi si Raja Katak siap ada gambar terlantar di Hospital....

he..he..he.... prejudis beb... sebab bini yang takda apa2 jawatan dalam kerajaan boleh takeover peranan PM... tak ke... gila namanya tu... sepatutnya dah kena ISA dah tu.... kerana menghina Kerajaan Malaysia dan Timbalan Perdana Menteri...

hehehe... sepupu KDN kata... "Takpa...."

- Hillary Ang : Guitarist Search
- Hillary Clinton : Setiausaha Negara US.

6 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Wednesday, November 03, 2010 12:54:00 PM  

Ikut dari segi logik dari segi pemerintahan negara atau organisasi besar, kalau pemimpin sakit pegawai akan sedaya upaya cuba merahsiakan perkara ini (Korea Utara, Cuba & lain-lain), bimbang akan memberikan kesan huru-hara dalam pentadbiran dan juga kepada kejatuhan harga saham. Ini mesti APCO yang auta suruh sebarkan berita sedemikian.

Incek Akim Wednesday, November 03, 2010 3:36:00 PM  

sakit eh? nnti 5 november die sihat la tu, kot. tu pon klw umno menang kat galas ngn batu sapi la. klw kalah 2-2, makin melarat la cikenpork die tu. haha~

Yong Wednesday, November 03, 2010 3:44:00 PM  

Selalunya orang kena chicken pox muka akan ade tanda dot dot hitam. Seminggu tak hilang tanda2 tu. Tapi kalu kena chicken pork, tak tahu le pulak.

Abang Chot,  Wednesday, November 03, 2010 4:38:00 PM  

Sakit apa , kecut batu (kata org Ganu) sama itu bini Clinton...ha haaa , silap-silap terus kioq pucuk..ha haa

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Wednesday, November 03, 2010 5:07:00 PM  

SALAM BRO
UDAH BESO BARU KENA KA WAKAKAKAKAKAKAKAKKAKKAKKAKKAKKAKK

MOH KEMBARA Wednesday, November 03, 2010 7:57:00 PM  

Salam Yob ISA, dah agak dah, dia takut jumpa Hillary, kecut anu dia. Bior bini dia yg lebih jantan jumpa Hillary yg lebih jantan dari Bill!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP