IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Boring Gilerrr... Pagi nih...

>> Monday, November 01, 2010

Pagi yang membosankan..., boring2 pegang gitar gua layan nih.... dah tak tau apa nak buat.... layan kepala jelah... hehehe...

Tapi gua nak tanya lu orang sikit aaarrrr.... soalannya kat bawah sekali....



Lepas layan Search layan Cromok pulak... perghhhh... hj jamaludin terkedu wa cakap lu.... setakat karaoke... Kak Mah pun boleh bro... hahaha...



Soalanya: "Kalau kena cacar boleh mati ke...???"

Gua seyes ni beb...

-:P

14 IkutSukaLu...::

Cik Nomi Monday, November 01, 2010 10:39:00 AM  

ade je kes mati. tapi normally tak lah sampai mati.

Pengasas Monday, November 01, 2010 12:41:00 PM  

Salam ISA,
Sakit cacar, kalau dirawat secara perubatan biasa dicampur dengan cara bomoh memang boleh gol.
Kah, kah kaahhh ...

Pak Oncu Monday, November 01, 2010 12:57:00 PM  

Isa ,, soklan hampehh,,,,,,,,,,, elok lah padam tu ,, !!!!! Roswah leh cari balak lain hahhahahahha ,, kau leh ganti hahahhahahahahah

MOH KEMBARA Monday, November 01, 2010 2:45:00 PM  

Salam Yob ISA,

Kita doakan Najib cepat sembuh, kalau tak Kak Ros jadi PM, mau ke?

Incek Akim Monday, November 01, 2010 2:50:00 PM  

nape tny cmtu bro? nk jdi calon parlimen pekan ke? haha~

nadrah zainuddin Monday, November 01, 2010 5:58:00 PM  

cacar tu apa? chickenpox ke? tak kot. paling terok pun setakat yang keluar darah je.

Abang Chot,  Monday, November 01, 2010 6:06:00 PM  

Penyakit Cacar ni org tua-tua kata boleh mengakibatkan mati pucuk... ngaaa

Isa Tuesday, November 02, 2010 1:09:00 AM  

Cik Nomi;

kalau mati macam mana...???

Isa Tuesday, November 02, 2010 1:09:00 AM  

Salam Pengasas;

Elok gol kan saja... aman sikit...

Isa Tuesday, November 02, 2010 1:10:00 AM  

Pak Oncu;

Den tak berminat dengan lobang bosau... nafsu materialistik nih.. hahaha..

Isa Tuesday, November 02, 2010 1:11:00 AM  

Moh Kembara;

Dua dua tak mau... kah..kah..kah...

Isa Tuesday, November 02, 2010 1:12:00 AM  

nadrah zainuddin;

kalau pork gua tau ler... hihihi..

Isa Tuesday, November 02, 2010 1:13:00 AM  

Abang Chot;

Lu agak2 dah ke belum...???

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP