IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

BigMama Dah Menopause Laaaa...!!!!

>> Friday, November 26, 2010

Nasib baik perkara ini terjadi di luar negara, kalau terjadi di Malaysia sudah pasti puak2 dari parti laknat umnoApco laknatullah dah hantar skuad tunjuk perasaan mereka seperti skuad kepala lembu, skuad kalimah Allah, skuad pegida, skuad perkosa atau sekutu pencacai mereka seperti JAIS bagi membantah perlakuan ini.... hingga menimbulkan kemurkaan Sultan.

Atau..., mungkin perkara sebaliknya akan berlaku kerana si pelakunya adalah makhluk tertinggi dalam sejarah pertubuhan parti Pekembar itu sendiri, apakah gelaran selayaknya kepada pelaku tersebut dalam konteks parti united monkeys national organisations atau dalam bahasa melayunya Pekembar, gua pun tak tahu.... yang gua tahu, puak2 umnoapco ni kowtow...kowtow...kowtow... dengan Bengali Putih aka British.

 Sumber gambar dan berita dari blog Mahaza.

Tapi gua tabik spring jugaklah kepada pelaku tersebut kerana bersusah payah menghormati amalan dan budaya Islam apabila memasuki masjid jika nak di bandingkan dengan BigMaMa serta segelintir pemimpin2/ahli2 parti umnoApco yahudi melayu laknatullah itu.

Dari gambar tersebut, lu orang nilaikanlah siapa yang nampak cerdik dan siapakah yang nampak jahil aka bangang terlampau apabila menimbulkan isu orang bukan Islam tidak bertudung atau menutup aurat serta berhadas besar yang dilarang memasuki masjid. Itu kena tanya Khusrin JAIS.... hahahaha....

Berdasarkan gambar tersebut juga... jika di lihat secara sekali imbas dengan menggunakan akal kepala lutut, gua rasa Queen Elizabeth tu Islam dan BigMama bukan Islam.... atau seperti yang dikatakan oleh salah sorang blogger umnoapco iaitu PAS itu melayu dan umno itu Islam... kah..kah..kah.... Islam cara umnoapco.. Islam kepala bana dia...

Kalau PAS itu Melayu... boleh terima lagi.. pasal Melayu dibolehkan beragama Islam atau sebagainya, tapi kalau umnoapco itu Islam...??? Adakah Islam itu boleh di Melayu kan...??? kat situ jer... dah nampak betapa bangangnya puak2 umnoapco dalam mengadaptasikan makna Islam itu sendiri. Opppsss.. gu dah tersasar dari tajuk.... hehehe...

Berbalik pada kisah 2 orang Tea Ladies kat atas tu..., jangan pula nanti puak2 umnoapco bagi jawapan putar belit sekalian alam... dengan mengatakan, Queen Elizabeth tu bukan dalam berhadas besar dan boleh memasuki masjid sebab dah Menopause.... hahahaha....

Jadi... apakah BigMama juga dah Menopause...??? Sehingga matlamat menghalalkan caranya... binggai terlampau lah puak2 tu..., tapi kalau betul BigMama dah menopause..., takpalah... ehmmm... patutlah si Najib tu nakal sangat... hahaha...

Weiiii... camna nak eja menopause... betul ke... ejaan tu....

1 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Friday, November 26, 2010 3:26:00 PM  

wakaka... lawak la lu ... lu eja jela macam mane pon...hahahah

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP