IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ada Sesiapa Jumpa Pompuan Ini..???

>> Monday, November 01, 2010


Jika terjumpa pompuan ini sila hubungi Balai Polis Brickfields atau mana-mana Balai Polis berdekatan. Atau hantarkan ke mana-mana Hospital berdekatan.

Maklumat lanjut di sini.

wooiittt... Imelda Marcos masih hidup atau dah mampus aarrr... lama tak dengar berita, gua dengar cerita dia ada kembarkan....????

4 IkutSukaLu...::

MOH KEMBARA Monday, November 01, 2010 2:42:00 PM  

Salam Yob ISA,

DPM tak mo pegi sebab dia tak mo paka sari merah lar... Kak Moh suke kaler merah tu yang dia insist ganti Bang Jib!

opisboi Monday, November 01, 2010 10:09:00 PM  

imelda ada kembar Rambut Keras lagi Kembang dengau citer namanya rusemahilda suami dia pon pondan macam mercos cuma yg ini namanya najicus tengah sakit cacar GALAS..takutttttttttttttttt.

Isa Tuesday, November 02, 2010 1:06:00 AM  

Moh Kembara;

Kalau DPM tak boleh, ramai lagi Menteri atau Timbalan Menteri yang boleh gantikan.

Yang dia sebagai bini PM nak menyibuk buat apa...???

Taraf bini PM jer... tapi kelaku macam tak macam bini PM pun..

Isa Tuesday, November 02, 2010 1:07:00 AM  

opisboi;

Sakit cacar tu.. nama lainnya demam Campak.

Elok di campak kan jer.. kelaut... hahahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP