IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

97 Round - Naik 5sen, Itu Pun Nak Kecoh ker...!!!!

>> Tuesday, November 02, 2010


Ekk.. ellleeee.... minyak Ron 97 naik RM0.05sen pun nak kecoh... ntah apa-apa jer....

Relax aarrrr.... setakat 5sen tu celah gigi jer...., apasal Kerejaaaaaan tak naikkan ke RM3.00 seliter, banyak subsidi yang boleh dijimatkan...

Lagi pun kami rakyat malaysia dah terbiasa dengan kenaikkan harga minyak yang masih lagi termurah jika di bandingkan dengan negara2 luar...., kami semua kaya raya Najib oooiiii.... banyak lagi duit saving kami dalam bank tu... bila lagi kami nak tolong kerejaaaaan....

Kami sanggup berlapar, anak bini kami tak makan dan mampus kelaparan pun tak apa... asalkan kerejaaaan dapat menjimatkan wang subsidi minyak dan asalkan lu orang semua Perdana Menteri dan Menteri2 yang berpangkat tinggi rendah dalam kerejaaaan dapat hidup senang lenang memboroikan perut lu orang dan kroni masing2...

Teruskan usaha murni ini... dan kami sokong jika dalam sebulan dua lagi naikkanlah harga minyak dan apa2 saja barangan ke tahap semaksimum yang boleh... kami semua takda hal...

Hidup umnoapco.... hidup barisan nasional... hidup bik mama....

p/s: wooiittt.... semalam bini dia kata Najib tidur beralaskan daun mambu... macamana boleh Rosmah On Najib - 97... tu beb... sempat lagi tuuuuuu...  tinggi nafsunya..... muakakakahhhhhhh...

2 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Tuesday, November 02, 2010 2:51:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Semenjak dua menjak batu ada kat dalam diri lu , N3 lu pun da jadi merapu.

opisboi Tuesday, November 02, 2010 7:55:00 AM  

ala baru 5sen kalau 50 sen pun wa tak kisah asal rusmah & najibun bolih buat 100 tingkat....naiklah lagi sampai 3.00 hengget makcik pelda pasti akan sokong umngok jugak.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP