IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Weiii... Lu Siapa...????

>> Monday, October 04, 2010

Cerita 1 :

Weiii.... Lu siapa mau arah parti orang lain. Lu jaga lu punya perkasam sudah la.... apa punya lawak bhaghal la mamat busybody sekor nih....

Takan lu sakit hati kat Azmin pasal dia sebut Sultan Perkasa tersungkur kat Australia, lu dah melompat macam katak tertelan petrol... apasal bangang sangat jibauk nih...


Diri dan keluarga sendiri pun tak terurus lagi mau cakap pasal Abim dan Islam...!!!

Weiiii... piiirahhh main jauh2 dengan lu punya Raja Katak... toksah menyemak urusan parti orang lain, jaga lu punya Perkasam yang rasis tuh...., takda kerja lain asyik nak buat onar melaga-lagakan orang lain. Tak pasal2 nama Mustaffa Kamil Ayub kena jual dengan malaun cilakes ni....

Cerita 2 :


Doakan semoga kesihatan Sultan Perkasa bertambah sembuh dan dipanjangkan umur sehingga berakhirnya PRU-13.... insyallah... jika tiada tunggul kayu melintang halangan, dapat juga Sultan Perkasa melihat Batu Nisan umnoapco.... ha..ha..ha.....

Semoga doa Almarhum Ustaz Fadhil Noor di makbulkan....
Al-Fatihah.

8 IkutSukaLu...::

Lee Copper Monday, October 04, 2010 5:07:00 PM  

Tu celah buah tu... boleh buat modal pakcuceng...

Isa Monday, October 04, 2010 5:09:00 PM  

Lee Copper;

Jangan di amalkan... ha..ha..ha...

hj jamaludin/Yamaha R6,  Monday, October 04, 2010 5:43:00 PM  

Salam Bro ISA
Kalau diamati gambar sultan perkasa ,umor dia panjang bro ! Bila umor genap 90 tahun ( tertera angka 90 pagi kat tengoloknya). So may b sebelah pagi malaikat maut datang . Ini hanya ramalan nombor sahaja.Wallah hualam

baginda® Monday, October 04, 2010 6:13:00 PM  

klu msk leh jawab tu.. apa makne 90 tu.. haha

Anonymous,  Monday, October 04, 2010 9:01:00 PM  

Aku stim tengok gambar bini dia le...

agas,  Monday, October 04, 2010 9:49:00 PM  

mcm ni muka nak bela org melayu?

kalau perkasa betul2 nak tlg org melayu,bubarkan lah perkasa tu..

itu baru tlg org melayu..buat malu melayu aje..

opisboi Monday, October 04, 2010 10:00:00 PM  

AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!

Pak Oncu Monday, October 04, 2010 11:20:00 PM  

gANEH GANEH N3 NI !!!!!!!!! hahahhahahahahahah pakcuceng tu apo ... hehehehheheheh ?

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP