IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Minta Tolong Setle Saman...

>> Sunday, October 31, 2010

Semalam sepatutnya gua kena buat "prosedur tembakan laser" untuk memecahkan batu karang dalam buah pinggang kanan, disebabkan buah pinggang kanan gua masih bengkak maka doktor postpone prosedur tersebut pada hari Khamis depan pula.... adoiiiii..... merana lagi gua dengan "stand (tiub)" yang ada ni... sementara nak menunggu hari Khamis.

Kebetulan pulak hari khamis tu... roadtax dan insurans kereta gua pun tamat, duit lagi tu... tensionnya RM asyik keluar jer... dalam bulan nih...., bila masa gua nak kaya kalau RM asyik keluar macam air jer.... hahahhaaaa...

Bab insurans dan roadtax gua takda hal, boleh suruh "runner" uruskan dan gua lepak layan Hospital. Cuma yang gua tak puashati sekarang nih..., baru sekejap tadi gua buat online checking saman.... aarrrgghhhh.....


Bertambah2 tension gua..... ada tiga saman...??? semuanya kompaun pulak tu... mampuih...!!!!!

Kalau lu orang gatal tangan nak check saman, lu orang klik jer... kat link Check Saman JPJ.

Kalau ada saman boleh la lu orang buat perancangan nak bayar, jangan jadi macam gua... sekaligus nak setle.... pening kepala Aduka Tak Teruna beb..

Gua nak pi ambik otak jepun jap.., nak kira berapa banyak duit yang nak keluar minggu depan nih.... rabak poket... wooiiittt..... boleh buat personal loan untuk setle saman tak...???? Atau bayar secara ansuran... sebulan 20 hengget.... hehehheeeee.....

9 IkutSukaLu...::

pue,  Sunday, October 31, 2010 11:28:00 AM  

terkejut gua bl die kata ada 3 saman.... rupa2 nyer tipu plak daa....

Anonymous,  Sunday, October 31, 2010 12:23:00 PM  

salam bro...

mggu lepas gua nak hidupkan rodtax moto...las2 kerani pos cakap gua kena blacklist pase ada 1 saman,1 ajer...1/2 tahun boleh renew.

bulan lepas,gua renew rodtax kete isteri yang dah ada 5 saman,xde blacklist pulak...

macam2 polis israel nih..

hj jamaludin,  Sunday, October 31, 2010 12:27:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
salam Bro ISA
Kenapa batu tu degil macam lu pulak isy isy . Minggu depan ari khamis baru batu nak d gerudi.Kesian gua tengok lu bro! OFF lagi lu untuk mendapatkan pahala ( malam jumaat). Kesian.
Sabar je la bro.

Isa Sunday, October 31, 2010 2:43:00 PM  

pue;

hahahaha.... santai hari ahad bro...

Isa Sunday, October 31, 2010 2:43:00 PM  

camar putih;

ini mesti kes ada saman nih... hahaha..

Isa Sunday, October 31, 2010 2:44:00 PM  

hj jamaludin;

Dah lama bersabar nih...!!!!

Isa Sunday, October 31, 2010 2:45:00 PM  

Pak Karamu;

Salam Tuan, saya tak pernah undi parti haramjadah tu...

HARAM...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP