IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Puak2 umnoapco Memang Juara..- Caya...lah...!!!!

>> Monday, October 25, 2010

Dalam bab macam ini puak2 umnoapco memang juara gilababi wa cakap lu..., diorang boleh sembang pasal agama mengalahkan alim ulama... dan diorang juga boleh sembang bab macamana nak kongkek bini orang mengalahkan perogol bersiri atau gigolo belaan/upahan mak2 datin... hehehe...

Seperti kisah di bawah ini, kalau gua yang bawa cerita ni... pasti ramai yang akan kata "itu fitnah", tapi yang ini gua cilok dari blog orang umnoapco sendiri (klik sini) itu pun kalau dia tak delete laaaa... hahaha... kalau dah kena delete.. masih ada back-up beb... lu orang (klik sini) pulak... kah..kah..kah...

kantoi lagi puak2 haramjadah nih... anak bini ingat pi KL kerana Perhimpunan Pirates, rupanya memang perangai Pirates pun... itu pun masih ramai lagi yang nak sokong puak2 haramjadah nih.... memang bangang laaa... orang2 melayu yang mengaku beragama Islam tapi masih menyokong parti puak2 haramjadah nih... Parti Sesat... yang tak menjamin kehidupan Dunia mahupun Akhirat..., apa pun lu orang layan jelah kat bawah tuuu.... hahaha....



Wah! Macam dayak dapat senapang ker..? Maklumlah dah berjauhan dengan anak bini…, dah macam trend pulak kalau pegi outstation mesti nak enjoy!

Dengar cerita bila sesi pagi ramai yang datang lambat, sebab malam tadi perwakilan laki2 banyak pegi enjoy, tumpuan of course la ke Dangdut kat KL nie…

Ade member cerita pagi tadi, bila dia dengan geng dari Penang pegi dangdut nie terserempak dengan kawan2 UMNO, bila pegi dangdut yang lain pulak pun jugak ramai “kawan kawan” UMNO….

Hmmmmm enjoy la bang, sesekali…!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP