IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pesanan Buat Piem...!!!

>> Sunday, October 24, 2010

"Walau berkecai tulang dan juga badan, walau bercerai jasad dari nyawa.Saudara dan saudari, walau apa pun yang terjadi, Putrajaya mesti kita pertahankan!"

Sekadar berpesan, jangan cuba mengugut rakyat Malaysia.

Negara ini bukan hak milik sepenuhnya Barisan Nasional dan umnoapco.

Negara ini bukan hak milik mak bapak dan keturunan lu orang.

Negara ini adalah hak rakyat Malaysia, hanya Rakyat Malaysia sahaja yang boleh menentukan siapakah yang bakal menjadi Kerajaan selain dari Barisan Nasional.

3 IkutSukaLu...::

pakai mercun KATAK boleh kot...kah kah kah,  Monday, October 25, 2010 12:12:00 AM  

kah kah kah...HEBAT hebat HEBAT

WALAUpun bercerai badan dan TULANG kena C4...PUTRAJAYA tetap nak DIPERTAHANKAN...keh keh keh

Anonymous,  Monday, October 25, 2010 2:20:00 AM  

Dah tengok iklan anti-rokok baru-baru ni.... kalau jumpa UMNO/BN buat sign yang sama. Tobat bengang punya....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP