IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Perghhh... Anjing Jadi "Joker"..???

>> Sunday, October 31, 2010

Gua suka bela anjing, tapi dalam islam dah melarang... maka wajiblah patuh pada arahan tersebut..., bila ternampak jer... anjing yang cute miut dengan keletahnya membuatkan gua seronok, bila terpandang pulak anjing yang garang... teruja pulak gua dengan semangat garangnya anjing tu... memang ganas beb...

Kadang2 bila kita berjalan di ceruk mana sekalipun dalam Malaysia nih... pasti terserempak dengan anjing liar atau anjing kurap.... yang ini membuatkan gua merasa simpati dan adakalanya membuatkan gua rasa menyampah dan nak bagi penerajang "shadowkick" pun ada jugak..., cuba lu orang tengok;



Anjing-anjing terbiar seperti ini sepatutnya dihapuskan oleh Majlis Perbandaran, kerana merbahaya kepada manusia sejagat, terutama kepada generasi yang sedang membesar. Bahaya... bahaya.... bahaya...

Apa-apa hal pun gua tetap salute dengan sifat yang ada pada makhluk bernama Anjing ni... iaitu sifat SETIA. Satu sifat yang susah gua nak jumpa pada makhluk yang bernama Insan atau Manusia.

5 IkutSukaLu...::

jai,  Sunday, October 31, 2010 2:40:00 AM  

Kah kah kah...

Salam bro ISA.

Itu anjing sudah pergi Amerika, sebab tu dia kena setia dengan tuan baru dia.

Nanti kalau tuan baru dia ungkit kes penyata akaun palsu siapa yang susah???

ANJING TU JUGAK YANG SUSAH!!!

Kah kah kah...

Isa Sunday, October 31, 2010 2:51:00 AM  

Salam Jai,

Kih..kih..kih...

Anjing yang buat menyemak jer... lu tolong baling sikit dengan terompah...

Yong Sunday, October 31, 2010 6:55:00 AM  

Gambar atas tu bukan anjing tapi "Bering". Spesis baru kacukan beruk dan anjing. Gambar bawah pulak sangat "cute" macam pernah nampak. Kat mana erk? Tapi ia bukan anjing gak. Mungkin "Masing" spesis baru manusia dan anjing. 1Malaysia! macam2 ada! Ularmak muda amenoapco kena keluar fatwa orang Islam boleh bela tak kedua2 spesis nih?

opisboi Sunday, October 31, 2010 10:25:00 AM  

lawyer KURAP ini dah gila meroyan dah! aku nengok gambar anjing tu pun dah muka macam zul nordin(kalau pakaikan kupiah konpom sebijik). hai zul pendek lama hang tak mai masjid jamek k.l kalau tak dulu hang perangai macam penyamun datang lambat tapi duduk kat kawasan imam..masa tu aku nengok perangai hang pun aku dah tau hang ni memang jenih CIBAI punya..

MOH KEMBARA Sunday, October 31, 2010 3:26:00 PM  

Salam Yob ISA,
Muka Mamat mana Yob tempek kat muko anjing mongrel tu, sian tengok!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP