IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mat Sembab Kelentong 1Malaysia..!!!!

>> Friday, October 01, 2010

Lol....  apa sudah jadi nih.... woooitt Mat Sembab, itu hari lu dah buat announcement Ku Li akan jadi Pengarah Pilihanraya DUN Galas.... habis 1Malaysia lu sudah jual cerita nih...

Ini hari kat sini..., Ku li kata dia belum bagi kata persetujuan samada menerima tanggungjawab tersebut atau tidak...

wooiittt... mat sembab, apa yang lu cuba permainkan sekarang nih... lu kata Najib sudah setuju maaaa... Ku Li pun dah setuju maaaa...., rupa-rupanya lu ni kaki kelentong.... hahahaha....

Dah memang dasar umnoapco... kalau tak kelentong, menipu rakyat, perbodohkan rakyat... bukan umnoapco namanya....

Wakakakaaaa... daripada lu orang semua puak2 pencacai umnoapco percaya kepada kelentongan nyanyian pemimpin2 haramjadah umnoapco nih... lebih baik lu orang dengar lagu waka..waka.. wakaka... shakira...

waka..waka... mat sembab kantoi.... waka..waka... mat sembab kelentong rakyat... waka..waka.. mat sembab kantoi lagi... wakakakakakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

8 IkutSukaLu...::

kakcik Friday, October 01, 2010 10:13:00 PM  

Kalau kakcik tak silap dengar berita tadi... KuLi jadi calon pulak!

Isa Friday, October 01, 2010 10:21:00 PM  

kakcik,

tunggu Ku Li balik malaysia 9 oktober nih... apa jawapannya.

Yamaha R6,  Friday, October 01, 2010 10:22:00 PM  

Salam Bro ISA
Ku Li tunggu dari Mat Sembab berapa Fulus nak di salurkan dalam Pilihan Raya d galas , kelantan dulu bro. Kalau billion ringgit tentu atau gua pasti 1000% Ku Li tak akan tolak untuk jadi Pengarah pilihanraya untuk UMNOBN . So kita tunggu........................?Rilek bro!

Isa Friday, October 01, 2010 10:25:00 PM  

yamaha R6,

Tungggggguuuuuu..... mana mau lali aaaaa...

Yamaha R6,  Friday, October 01, 2010 11:21:00 PM  

Salam Bro ISA
Ku Li dah call gua dia kata dia takkan balik ke Malaysia lagi dah,Mat Sembab pulak baru je SMS gua mintak gua jadi calon,terlucut spender gua Bro ISA...tapi gua rilek.......

baginda® Saturday, October 02, 2010 12:32:00 AM  

waka..waka... mat sembab kantoi.... waka..waka... mat sembab kelentong rakyat... waka..waka.. mat sembab kantoi lagi... wakakakakakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

this time for Dun Galas...

wwaka waka eee ooooo

Lang Saturday, October 02, 2010 2:27:00 AM  

salam bro...

hai? tak kenal ku li lagi?... setaat2 pengikut dan khianat pada parti... semua ku li dah buat.... sembab nak main api sama ku li ka?...

Hj jamaludin,  Saturday, October 02, 2010 2:39:00 AM  

Maaf Bro ISA
Mamat ini betul anak haram jadah tak ada kerja yg halal suka buat fitnah lagi ,nama gua kena klon lagi.
Yamaha R6 berkata...
Salam Bro ISA
Ku Li dah call gua dia kata dia takkan balik ke Malaysia lagi dah,Mat Sembab pulak baru je SMS gua mintak gua jadi calon,terlucut spender gua Bro ISA...tapi gua rilek.......

Jumaat, Oktober 01, 2010 11:21:00 PM
Gua harap Bro ISA ,lu tak payah balas komen gua. Sori bro

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP