IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Mana Ada Hantu...!!!!

>> Wednesday, October 06, 2010

 Inilah rupa sebenar hantu, kepercayaan orang2 melayu umnoapco (kampung, felda dan hutan yang mudah di perbodohkan oleh hantu ini...) muakakakaaaa............

Mana ada hantu...!!! Kata Ketua Polis Selangor... hahaha... ini hantunya bro...

Kalau takda hantu kenapa tambah lagi anggota nak jaga ladang tu....???? 

Kalau ada hantu pun.... macam mana hantu nak keluar...., sebab hantu dengan hantu ngammmmm... maaaaa.... ha..ha..ha.....

Apppaaaa... daaa... Polis pun percaya, takut dengan hantu ke...??? Apa guna ada pistol.. tembak jelah hantu tu dengan pistol... yang lain2 lu orang boleh tembak, hantu tak boleh tembak ke...??? Tak pun C4 kan jer.... macam tak biasa buat.... kalau tak caya pergi tanya dua ekor kambing hitam yang sekarang ni... tak tau apa status diorang... tengah syok memancing kat Maldives agaknya.... hahaha...

Ha..ha..ha... berani dengan manusia jer... dengan hantu penakut, apa barang beb...

Nak tengok hantu... pergi cari jerangau merah bak sini.... gua tunjukkan hantu kat luuuu....

Bernama.

p/s: kalau nak tengok HANTU real punyeaaarrr.... tunggu PRK GALAS... hahaha... banyak woooo....

4 IkutSukaLu...::

Pak Oncu Wednesday, October 06, 2010 1:42:00 AM  

Ini Khalid cakap macam hampeh !!!!!!! lu jgn layan mangkok jamban ni ISA !!!!!!!

Lang Wednesday, October 06, 2010 2:09:00 AM  

salam bro,

mana ada hantu... yang ada al-antu..ya..

Isa Wednesday, October 06, 2010 2:41:00 AM  

Pak Oncu,

Mangkok Jamban tu nak buat cornering kat litar sepang tu....

Sebab takut nak letak jawatan...

Isa Wednesday, October 06, 2010 2:42:00 AM  

Lang;

al-antu..ya ada di Brussels bro... hahahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP