IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Khusrin JAIS...!!! Pencacai UmnoApco... Tolong Komen Sikit...????

>> Thursday, October 21, 2010

Sumber dari FSS

Khusrin (JAIS) dan si Pengarah Pencacai umnoapco (MAIS) dengan mangkok2 umnoapco yahudi laknatullah tolong komen sikit.....

Mat Saleh tu dah mandi hadas besar ke... belum...????

Kalau kat Malaysia nih... dah riuh 1Malaysia.... sampai repot ke Sultan.... kah..kah..kah....

Rosmah Gedik baca Quran tak tutup aurat... halalan toyyibah.... pulak...!!! Rosmah laki bini hina Islam di Fesyen show... semua agamawan umnoapco jadi syaitan bisu, sikit pun tak berdehem...

Nak membodek sang pemerintah pun agak2 laaa... jangan sampai sanggup jual Agama, itu bangsat bin laknat namanya...

Sama juga dengan kes Zambry Mugabe (MB Perak - Haram) buat kerja khurafat sebagai contoh dan tauladan terbaik kepada rakyat....

Apa punya Bangang Terlampau daaaaa...... mangkok2 umnoApco nih...

6 IkutSukaLu...::

Pak Oncu Thursday, October 21, 2010 12:53:00 AM  

Isa ,,, dah tahu mereko mereko itu mangkok jamban buke apo layan ,, buke sakit jari jemari je menaip berkenaan mereka,,,,,

Isa Thursday, October 21, 2010 1:05:00 AM  

Pak Oncu,

Biar sakit jari den.... asalkan den dapat bukokan mato dan minda puak2 jahiliah tu betapa buruknya perangai pemimpin haramjadah diorang tu...

Ingat Malaysia nih mak bapak diorang yang punyo ko... terutama sekali betino gedik tu... menyampah betoi den dongan kolaku dio... bini mahaFiraun lagi baguih...

Ehhh... betino tu bukan ko... oghang kampung ekau...

ha..ha..ha....

hj jamaludin,  Thursday, October 21, 2010 1:06:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Ulama' Syiah hadiah taksiran quran kepada orang kafir itu tak apa ma! Kerana taksiran quran bersifat baharu ma!
Rosmah Gedik baca Quran tak tutp aurat kerana Rosmah berniat dzikir dan Rosmah tak tutup aurat kerana beliau termasuk golongan perempuan yg sangat tua, d kecualikan.
Kes Zambry Mugabe buat kerja khurafat ( lu yg cakap bukan gua ya)itu hanya kerja sambilan sahaja , tapi hatinya masih ingat Allah swt.
Dan Khusrin (JAIS)tegur ADUN/Ahli Parlimen DAP kerana mereka makan babi atau mandikan anak babi sebelum masuk rumah Allah SWT .Itu yang Khusrin halang bukan mandi hadas besar atau kecil . Bayangkan Bro kalau kawan cina lu baru lepas makan Bak Kut Teh dan terjumpa lu , lu mahu sambut jabat tangan nya. renung renung sikit bab ini Bro. Jangan terlepas pandang.

Isa Thursday, October 21, 2010 1:11:00 AM  

hj jamaludin,

hahaha... jangan bikin lawak bro... nanti Khusrin repot kat sultan baru lu tau....

~PakKaramu~ Thursday, October 21, 2010 11:53:00 AM  

Kekadang manusia sekular nih nak tunjuk dia tu islam yang prihatin tapi hukum tak masak lagi tapi macam masak, jika mana-mana rakyat Malaysia ni masih buta hukum maka merekalah mangsa mereka

Apa nak heran dengan jabatan agama Selangor mereka tu memang Amco apa nak heran baupun faham

Anonymous,  Thursday, October 21, 2010 2:44:00 PM  

cina kampung konform makan babi.orang kampung jgn terima duit cina sebb duit tu kene babi.jgn hantar repair kete korang kat kedai cina nanti kene samak,

jgn basuh dobi sebb tentu cina makan babi kesat mulut lepas makan bakut teh dengan baju. dia masuk sama.

guna petrol pump pakai sarung tangan sebb cina baru keluar restauran.

khusrin tu belagak pandai tapi tak sedar yang dia berada zaman org dah terkedepan dari dia.

aspek pengurusan dia power sebb dari PTD ke boleh pegi tinggi.kalau dia bercerita pasal managing human bagai. aku respek banyak dalam negeri selangor under command dia tentu dia power sebb selangor antara pengurusan yang ok.

tapi kalau dia bercerita bab agama. memang mcm haram.kalau rukun solat aku boleh terima la. tapi bila masuk bab yang tinggi skit sepatutnya dia sedar diri dan rujuk kepada ulamak yang ahli.budak syariah kalau bercerita teknikal jurutera kene gelak, mcm tu juga jurutera bercerita teknikal agama.ke maki hamun dengan ISA.

kalau bodoh diam,masuk blog tulis guna anymous mcm aku tak gitu ISA.hahahaha

generasi bundle

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP