IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ini Apa Kejadahnya...????

>> Thursday, October 28, 2010

Dalam perhimpunan lanun2 umnoapco di Pirates World Trade Centre baru2 ini, Ketua Pemuda Lanun umnoapco ada mengatakan "Mahasiswa dibenarkan berpolitik", sejauh mana kebenaran kata2nya... wallahuaklam... kerana setiap apa saja ucapan dalam perhimpunan lanun tu semuanya retorik jer... tempat lanun2 berkumpul untuk menyalak dan melolong kelentong sesama sendiri... hahahaha...

Hakikatnya... mahasiswa/mahasiswi tidak dibenarkan berpolitik... ada faham kah...!!!!

Keraaaajaan beruk nasional juga mengingatkan jangan pergunakan Masjid2 dan Sekolah2 untuk tujuan politik.... , kalau berpolitik di sekolah nanti keraaajaan marah... dan kalau berpolitik di masjid bukan setakat keraaajaan sahaja yang marah, malahan Sultan pun turut murka.... ngeeee....

Maknanya tidak boleh berpolitik di Masjid dan Sekolah.... ada faham kah...!!!!

Akibat terdesak dan merasakan parti umnoapco sudah nak mampus, baru2 ini si sapie bedal suruh puak2 dia membuat pendaftaran bahlol baru mereka di masjid2, alasannya di masjid padat dengan umat melayu... kah..kah..kah...

Jadi... gua nak bertanya juga kepada puak2 bahlol parti haramjadah umnoapco dan keraaaajaan barisan nazianal nih.... gambar yang di bawah nih di bolehkan jugak kah.....

Kredit gambar kepada Saudara Maasalamah yang dikirimkan ke email gua.

Yang ini apa kejadahnya nih....???
Puak2 bahalol umnoapco tolong jawab sat.....
Pasal gua nampak ada logo parti politik haramjadah kat situ.... hehehe...


8 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Thursday, October 28, 2010 12:23:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam bro ISA
lu tolong bagi tahu kat Pemuda Pakatan Rakyat baik DAP/PKR/PAS , jom ramai ramai buat protess pada hari tersebut . Jangan lupa bawa sepandok dan banner tanda bantah!Jangan hanya cakap kosong kosong je!

jai,  Thursday, October 28, 2010 12:35:00 AM  

Salam Bro ISA.

Lu ni bro... dah gaharu cendana pula.

Kan ke Barisan Najis tu parti yang 'maksum'???

Barisan Najis buat apa pun tak apa bro, PR tak boleh!!!

Sebab tu diorang berani buat majlis solat hajat dan bacaan Yasin untuk diorang punya calon macha di Hulu Selangor dulu.

http://penarikbeca.blogspot.com/2010/08/solat-hajat-dan-bacaan-yassin-untuk.html

Kah kah kah...

Isa Thursday, October 28, 2010 12:37:00 AM  

hj jamaludin,

Lu nak kena baling dengan batu ke...???

Isa Thursday, October 28, 2010 12:38:00 AM  

Salam Jai,

hehehe... biasa la bro... kadang2 kena buat bodoh kalau nak ketuk kepala orang cerdik... kah..kah..kah...

Lu ni... buat tak paham pulak.

BUJANG SUSAH Thursday, October 28, 2010 1:50:00 AM  

kah..kah..kah..kah... lu buat lawak ke bro... lu berani ke baling hj jamaluddin tu? dia tu dah ler org umno. org umno ni lain sikit.. dia kalau report terus pada najib x payah p balai polis tau.. tengok mcm si sialfools tu.. kah..kah..kah..kah..

kalau org umno baling org pas itu dikira harus.. belum sempat nak report dah buang kes.... kah..kah..kah..kah...

Isa Thursday, October 28, 2010 2:20:00 AM  

Bujang Susah;

Gua baling cara halus dan khurafat... bukannya dia tahu... hahaha...

Hashim,  Thursday, October 28, 2010 9:17:00 AM  

Wak

Khurafat atau makrifat......wak tulis biar betui..

Tu pasal suruh mengaji...wak mecarut kat blog.

Isa Thursday, October 28, 2010 11:58:00 AM  

Hashim;

Puak mana yang selalu amalkan khurafat..???

Jangan jadi kayu beb... hahaha.. senang punya ayat pun lu susah nak hadam...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP