IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ha..ha..ha... Crazy Frog....

>> Tuesday, October 19, 2010

Siang tadi.... hujan lebat sesangat, seperti biasa Federal Highway walau hujan setitik mesti jem gilerrrr... membosankan. Sambil melayan jem... gua dengar KLFM...., honestly... ini firstime gua dengar lagu kat bawah ni... nasib baik dalam kereta... kalau kat tempat lapang dah tentu2 gua gelak guling2 beb... hahaha...

Walau apa pun lagu ni.... takda kena mengena dengan sesiapa pun samada yang mati, separuh mati, separuh hidup, yang masih hidup atau dihidupkan kembali... jom layan....



Perghhhhh.... kena pulak dialek satu negeri... kalau tak paham jugak... memang Crazy gilerrrr... babi wa cakap luuuu....

4 IkutSukaLu...::

Pak Long Tuesday, October 19, 2010 7:12:00 PM  

Salam Isa,
Pak Long best part dia kata, perut masuk angin, terik macam buah labu... haha...

Ada sungguh tau Pak Long tengok buah labu tuu... haha...

hj jamaludin,  Wednesday, October 20, 2010 12:28:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Sori la Bro ! Gua memang 100% "kalau tak paham jugak... memang Crazy gilerrrr " . So gua declare la mulai hari ini , gua masuk kumpulan Crazy Frog macam kumpulan kat Amerika tu.

Isa Wednesday, October 20, 2010 1:53:00 PM  

Salam Pak Long,

Mak Long tak marah kaaaa.... dok tengok buah labu tuuu....???

Isa Wednesday, October 20, 2010 1:53:00 PM  

hj jamaludin,

memang crazy gilerrrr... pun.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP