IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Chua Jui Meng... Lu Sihat Ka...???

>> Sunday, October 17, 2010


Kah Kah Kah Kah kah Kah kah kah kah kah kah !, Ketua Wira PERKASA beb ! bukan calang2 orang,  tak larang mengadakan solat hajat dan doa selamat di De Palma Hotel, Ampang pada jam 6.30 petang ini .

Ini baru betul pejuang Islam dan MELAYU, dulu bossnya pun anjur solat hajat lepas Asar juga di Pasir Mas, ini baru betul2 menurun, atau wasiat [lihat sini]

Oittt ! orang paham la bila sebut jah 6:30 petang, itu maknanya lepas Asar.. lah woii ! tak kan Ketua Wira aeroback perkasa tak tahu…….., di HOTEL beb !, class gitu……..tak main la kat Masjid2 dan Surau2 ni, orang Masjid dan Surau mana tau pasal Solat2 Hajat ni.

Presiden Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (PERKASA) Datuk Ibrahim Ali yang dimasukkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Pakar Ampang Puteri, Ampang kerana masalah jantung akan dibedah esok pagi.
Jom ! kita pakat pegi ramai2 dan kita gelak juga ramai2………………..ppergh ! wira perkasa……..mana anak Dusuki ada pHD ?, boss perkasa kelantan ?. betul2 UMNO=PERKASA.


Sultan Perkasa amacam pulak.... tak joint Solat Hajat ke...????
Sultan Perkasa... tolonglah bagi gelaran "Datuk" kat Presiden Perkasa...
tenat dah tuuuuuu.....

Belakang rumah gua banyak tong oksigen nih....

6 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Sunday, October 17, 2010 6:45:00 PM  

Bro... kenapa lu asik2 tunjuk gambar tu? Gua stim tengok... aduh.. iman gua bukan kuat sgt nih.

Pakwe Tiz Zaqyah Sunday, October 17, 2010 7:16:00 PM  

lepas ni ada ketua iswara perkasa,ketua saga perkasa...dan tak lupa ketua paria perkasa....semayang hajat??cuba tanya diorang niat solat...jangan tiba2 bekejar ke kedai buku sudah...

MAFIABOSS Sunday, October 17, 2010 7:39:00 PM  

Salam Bro Isa...berahim ali ni terlalu penat bekerja mencari makan dan utk mempertahankan sisa-sisa perjuangan politiknya yg ntah ape2 tuh,pas tu dia terkojut plak bila anugerah dato yg ditarik balik,itu psl trus kena heart attack,Sultan Kelantan pn dpat menilai hati perut manusia bernama ibrahim ali nih,ramai lagi pemimpin2 politik 1Mlaiaysia yg kaki songlap yg patut ditarik balik anugerah dato nih..

Anonymous,  Monday, October 18, 2010 12:05:00 AM  

boleh ke sembahyang lepas asar

baginda® Monday, October 18, 2010 1:23:00 AM  

depa qadaq solat tu... jangan taktau.. orang kafir jer solat lepas asar... kahakahkah

lizay_73 Thursday, October 21, 2010 10:27:00 AM  

ermmm ada ke solat sunat selepas asar????
sila pastikan mazhab mereka2 itu

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP