IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Budget 2011...??? Apa.. tuuuu....

>> Saturday, October 16, 2010

Nak cerita pasal Budget 2011 ke...???

Baik tak payah laaaa.... itu semua budget untuk kaki joli dan kaki shopping jer... dapat duit lebih belanja pun lebih...

Pakcik Makcik nelayan, penoreh getah, pesawah, yang berniaga pisang goreng dan niaga nasi lemak serta yang ntah apa2 lagilah dengan pendapat rendah... lepas ni boleh melaram dengan set rambut, minyak wangi dan bla..bla..bla... yang imported punyaaaa....  kalau kebuluran kelaparan... telan jer... benda2 tu semua...

Tuala wanita ada penggurangan cukai takkk..????

Itulah pasalnya gua katakan diorang nih Pasangan Gila. Budget tuuuu... untuk Rakyat/Negara atau untuk Bini dia.... gua tak paham laaaa....


Weiiii... orang tau la... nama bini lu Rosmah Mansor... tak payah nak sebut laaaa... dalam budget tu... adoyaiiii... menyampah betul gua dengan jenis manusia ter... overrrrr.... nih...


Dulu zaman Pak Lah : Kerajaan Anak Menantu
Kini zaman Najib       : Kerajaan Laki Bini
Selamanya                 : ????????????????

2 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Saturday, October 16, 2010 12:28:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Bro lu marah ke?
Hari gua tak nak komen apa apa?
gua takut bila lu marah , takut satu badan tukar warna HIJAU!

Din,  Saturday, October 16, 2010 7:46:00 AM  

Cukai seluar dalam turun. Yg tak pakai seluar dalam macamana ? Ini tidak adil. Cukai cawat juga patut diturunkan.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP