IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Berhati-Hati Dengan Fitnah Ini...!!!!

>> Sunday, October 31, 2010

Sickening !!
The girl Varsha missing on UPSR day was killed brutally
.

Please help to forward this email for this little girl. The  Malaysia  local newspaper did not report this story. Why are they covering up this brutal murder?
Berdasarkan ayat kat atas tu... gua berharap lu orang berhati2 dan jangan terpedaya dengan dakyah ntah mana punya anak haram laknat yang cuba buat fitnah terhadap Media dan Penguatkuasa Malaysia.

Ada pihak yang cuba mengambil kesempatan untuk mencetuskan isu tidak sihat ini, harap berhati-hati. Isu ini sedang bertebaran dalam alam siber.

Kejadian bunuh (gambar dibawah) tidak berlaku diMalaysia tetapi di Sri Lanka, harap maklum.





Walaupun gua sendiri benci dengan sikap berat sebelah Media dan Penguatkuasa Malaysia nih... tetapi jika perkara yang salah serta berunsur fitnah, sorry... gua tak boleh kompromi...

Memuji tidak semestinya menyokong.... Menegur tidak bermakna membenci.... sendiri mau ingat laaaa.... hahahaha....

5 IkutSukaLu...::

Siasat Dulu,  Sunday, October 31, 2010 10:30:00 PM  

Bro lu betul confirm ke bukan kat Malaysia......gua tgk dalam gambar pakaian vast kat Malaysia dan seluar askar pun kat malaysia...... Wallahualam

mangchikla Sunday, October 31, 2010 11:12:00 PM  

repot ke penguatkuasa multimedia...

Pak Oncu Sunday, October 31, 2010 11:36:00 PM  

memnag betul VAST tu macam VAST malaysian polis tetapi lihat pula seluar nya , kan berwarna lain ,,, dan loreng yg di poakai itu macam amcam loreng malaysia tetapi loreng malaysia tidak macam tu warna nya !!!! sendiri mau ingat ,,anak cina makan pengat hehehehehhe

UdangLipan Monday, November 01, 2010 12:12:00 AM  

Kenapa kejam sangat, manusia sudah tiada hati dan perasaan ke?

garanggi Monday, November 01, 2010 3:42:00 PM  

Ini sume fitnah! Kes ni bukan kat Malaysia tapi kat Sri Lanka.
http://sundaytimes.lk/090315/News/sundaytimesnews_26.html

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP