IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Balang Kuih Raya Kosong Beb....

>> Sunday, October 10, 2010

Kelihatan orang ramai berpusu2 menyerbu Balang-Balang Kuih Raya untuk menghabiskan stok kuih yang masih bersisa lagi di Jertih.

Tahun ini sambutan hari raya Aidil Fitri, di sambut dengan rancangan2 telivisyen yang penuh dengan cerita berkaitan hantu kuih raya dari siang bawa ke malam. Minda dan pemikiran orang-orang melayu disumbat dengan cerita makan kuih raya hingga kekenyangan macam Hantu Raya.

Ada yang mengatakan rancangan hiburan raya di TV pada tahun ini seperti menyambut perayaan hantu sahaja... dan itulah caranya bagaimana keraaaaajaan mewakilkan kepada media elektronik mereka untuk memperbodohkan rakyat dengan cerita2 tahyol... supaya rakyat sentiasa leka dan alpa.

3 IkutSukaLu...::

Pak Oncu Sunday, October 10, 2010 1:42:00 PM  

Apo punyo samdol !!!!!!!!!!!!!

baginda® Sunday, October 10, 2010 3:09:00 PM  

tak abis lagi melayu pasai menatang nih...

tapi geng eeeeee tak pandai wat mende2 nih...

teratailiar Sunday, October 10, 2010 7:55:00 PM  

nak wat camna tuan

masih ada 'market' lagi

value tinggi di kalangan melayu.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP