IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ramai Yang Mati Di Bawah Keraaajaan BN...????

>> Friday, September 17, 2010

Gambar hiasan jer...

Gua seronok dengan gelagat menteri2 yang menerajui keraaajaan malaysia nih, bila terjadi sesuatu bencana... masing2 berebut buat kenyataan itu ini..., tindakan itu ini... dan bla..bla..bla... macam cilanat jer...

"Masihkah kau ingat" macam lagu kopratasa pulak... hahahaha..., cuba imbau suatu masa dulu kes2 helikopter terhempas, apakah langkah keraaaajaan barisan nasional nih... apa yang diorang cakap... hehehe.. sampai la ni... semuanya dah sejuk beku.... senyap jer....

Sekarang nih... helikopter bomba pulak terhempas... lepas ni.. gua nak tunggu apa pula kenyataan badut2 lawak sarkas nih.... ha..ha..ha...

1 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Friday, September 17, 2010 2:21:00 PM  

bro isa, dari dulu wa tengok lu asik blame kera jaan dan berok jaan jer, seolah tak ada suatu yang baik yang kera dan berok jaan buat. tapi ada jugk betulnya apa yang lu cakap, memang dizaman amno terlalu ramai yang mati. pasas heli yang asik terhempas tu, ada sebab....... pasal pesawat tu terbang, kalau ianya jalan atas jalanraya wa gerenti ia takkan terhempas! kenapalah otak kerajaan amno tak terfikir untuk buat heli yang hanya digunakan dijalanraya? (kapalterbang tak bolehla, pasal namanya pon kapalterbang)

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP