IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Puak umnoApco Sertai PAS.

>> Wednesday, September 29, 2010


Dalam hidup kita soal Agama didahulukan dan menjadi keutamaan, soal bangsa pula menjadi perkara nombor dua. Jadi apa macam puak2 umnoapco dengan cabaran Tuan Guru Nik Aziz Nik Mat...???

Dalam lu orang semua dok kecoh nak ajak PAS bersatu demi perpaduan Melayu, apa kata lu orang saja yang sertai PAS.... ada berani kaaaaa...???

 hahahahaaaaa.......

Selanjutnya - Bernama.

4 IkutSukaLu...::

Yamaha R6,  Wednesday, September 29, 2010 7:50:00 PM  

Salam Bro ISA
Lu nak ajak UMNO joint PAS , oooooooooo tidaaaaaaaaaaaaaaaaak , Biar gua mati dulu bro , bila Gua dah mati lu nak buat apa dengan UMNO pun Gua tak kisah , sebab Gua da mati dalam IMAN . Cuma Gua kempunan tak dapat diri Masjid dengan Janda Limah . He He He

Isa Wednesday, September 29, 2010 9:35:00 PM  

Yamaha R6,

Lu ada baca link yang gua sertakan dalam n3 tu atau tidak...

Jangan gelojoh nak komen, Janda Limah tak suka orang yang gelojoh bro...

hahaha...

baginda® Wednesday, September 29, 2010 10:43:00 PM  

ini potong Hj nih.. ke org sama nih bro?

Isa Wednesday, September 29, 2010 11:55:00 PM  

baginda,

Kan gua dah hint dalam ruang komen lu... tarak baca kaaa....????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP