IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Perangai Biawak Longkang. (AMK Kota Raja Tolong Nafikan)

>> Thursday, September 23, 2010

Bila baca komen di bawah tu... mau geli ketiak di buatnya, ntah dari mana punya puak parti politik gua pun tak tau. Nak kata umnoApco punya kerja... nanti di katakan fitnah pula, nak di katakan dari Pakatan Rakyat pun tak berani juga.

Yang pasti dia gunakan nickname "Umno Tipu Rakyat PKR Tipu Dunia" link pula ke blog Angkatan Muda Keadilan. Itu yang membuatkan gua musykil, kalau korang tak caya klik link tersebut dari ruang komen n3 gua di sini.

Yang paling gua tak boleh blah.... Hj Jamaludin telah mengamok dengan mamat nih.... terima kasih Hj Jamaludin... lu memang best bro... belasah jer... budak tak bersunat tu.... kah..kah..kah....

Tanpa NamaUMNO TIPU RAKYAT PKR TIPU DUNIA berkata...
 
asalamualaikum 1malaysia.. PRU 13...PKR bakal dikuburkan seperti S46.Anwar bakal dimasukkan ke dalam syurga sungai buloh..hahahah..pemilihan PKR 2010,85% yang bakal menang adalah orang2 UMNO,MIC & MCA yg masuk PKR untuk hancurkan dari dalam...aku adalah salah seorang dari dot dot cabang yg bakal brtanding ...tak percaya...tunggu & lihatlah... di pulau pinang khususnya di dot dot dot...seramai 2250 ahli PKR yg join pada 2008-2009 dari MIC telah bersetuju untuk memilih  Se***** ..ehem2.. kalau DSAI tak beri laluan kpd beliau..mereka ini 2250 ahli PKR akan buat PC untuk kluar parti...mesti front page...itu baru di penang...sikalang aaa..PKR turuk ka..UMNO turuk...pKR adalah UMNO..UMNO adalah PKR...nama saja lain maa..perangai samaaaa.... di KL wa punya tumpat aa ..lagi turuk woo..semua orang busaq2 ada pangkat, ada duit masuk brtanding.. janji PRU 13..ramai YB adun & parlimen menang..lps tu kita orang lompat si katak lompat..so yg pasti Anwar tidak akan ke putrajaya..tapi..ke tempat lamanya di sg buloh runcing satu....
Khamis, September 23, 2010 2:28:00 AM
Padam
Tanpa Nama  
hj jamaludin berkata...
Bismilah Hir Rahman Nir Rahim. Khas untuk komentar " UMNOBNAPCO yg suka bodohkan Melayu/Rakyat" Lu ni sihat ke? Atau Baru keluar Tanjung Rambutan ? Lu cakap/taip pakai lancau ke? Hello tolong la "Talk with Fact la sikit". Lu pikir UMNOBNAPCO Laknatullah boleh tipu Melayu sampai kiamat ke? Apa Lu pikir Allah SWT tu buta ke dgn kebangsatan dan keberengsekkan dan keegoan dan kebongkakkan puak UMNOBN yg terang terang tolak Hukum Allah SWT (HUDUD) selama 52 tahun? Salam 1 Malaysia pulak, lu pikir binatang babi kat Malaysia paham dgn salam lu.Bodoh punya olang.
Khamis, September 23, 2010 3:57:00 AM
Paling mengujakan... kalau benarlah ini perbuatan/serangan dari puak umnoapco yang menyamar... nampak sangat umnoapco dah semakin nazak... dah takda modal nak serang PR, maka jadilah firestone... bewak longkang punya perangai... kah..kah..kah...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP