IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Nak Sekeh Ke... Tak Nak...????

>> Monday, September 06, 2010


Gua ajak Laila keluar malam ni... Laila kata tak boleh dan malam ni... macam liat sikit dia nak keluar.. mungkin malam lain kot... hehehe... so apa boleh buat... di sebabkan Laila takda malam nih.. terpaksalah gua head banging sorang2... lalu....

Gua terserempak dengan mamat dalam gambar tu kat sini...., nak gua sekeh.. kesian pulak... apatah lagi nak bagi penerajang, dia ni dah belajar mengucap dua kalimah syahadah ke belum....???

Kalau belum mengucap... eloklah minta sesiapa yang boleh tolong ajarkan dia... sedih, sayu dan pilu... gua nenggokkan dia nih... makin lama makin melalut... apaaaa mungkin dia sengaja nak menyibuk dengan isu sebegitu bagi menutup kejahilannya dengan isu seperti gambar di bawah tu...

Kalau isteri gua macam kat bawah tu... dah tentu makan pelempang punyeaarrrr... dah la tak tutup aurat..., bersentuhan dengan bukan muhrim pulak tu.... perghhh malu gua kalau nak bercakap pasal Islam nih... hahaha...

Dah la... tu, gua nak sambung "head banging" jappp.... lagi lama gua melalut bertambah2 dosa gua...

Peghhhh.... Laila lagi cunnnnnn.... bak bidadari... wa cakap luuu....

6 IkutSukaLu...::

Pengasas Monday, September 06, 2010 2:03:00 AM  

Salam ISA,
Lagi batal khalwat ka ...?

Isa Monday, September 06, 2010 2:12:00 AM  

Salam Pengasas,

Dari Lawwamah mendaki ke Mulhamah hendak menetap di Mutmainnah, tergelincir pula... maka terbatal lah ia....

Bilalah agaknya boleh mencapai Radiah...

hahaha...

baginda® Monday, September 06, 2010 2:44:00 AM  

HUH! lagi hina dr pegang babi bini die!

hj jamaludin,  Monday, September 06, 2010 5:47:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Bro ISA
Bila gua baca "last part" gua macam nak sekeh je lu pulak ;
Dah la lu khalwat menanti pujaan lu si laila , ada ke? akal lu kata "Peghhhh.... Laila lagi cunnnnnn.... bak bidadari... wa cakap luuu...." lu sama kan laila macam perempuan ( bak bidadari) pulak ? Lu biar betul laila tu sama macam perempuan bidadari????? Gua rasa ,bro salah pot berkhalwat?

Isa Monday, September 06, 2010 6:21:00 AM  

hj jamaludin,

gua nak tanya sama lu, janda limah dalam kepala hotak lu, dengan janda limah dalam kepala hotak Pak Long Din dan juga janda limah dalam kepala hotak gua, sama ke.. bro...???

Sedangkan subjeknya sama, iaitu Janda Limah...

Kalau gua samakan lu dengan malaikat yang mengatal dan nak tunjuk jaguh ukur jarak tiang arasy boleh tak....???

Bro.. mana lu tau bidadari tu perempuan..???

Siapa yang patut kena sekeh sekarang ni.... ha..ha..ha.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP