IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Masih Tidak Berputus Asa.

>> Monday, September 27, 2010


Lokasi Melbourne, Australia.

Si mamat A ini terbang ke sana dan berjumpa dengan mamat B.

Si mamat A memberi cadangan kepada mamat B, supaya dapat memujuk Partinya demi kepentingan Bangsa dan Agama.

Si mamat B memberi jawapan, jika begitu... dalam PRU13 nanti, di mana ada parti mamat A, di situ pasti ada parti mamat B. Terkedu mamat A dan padan muka dia.

Hendak memporak-perandakan Pakatan Rakyat, dan tak habis2 dengan ide dia dengan parti haramjadah wal yahudi laknatullah. Walau Parti mamat A dah buat kenyataan dan keputusan tidak akan ada hubungan dengan parti haramjadah wal yahudi laknatullah, tapi dia masih tak berputus asa. Celakalah engkau wahai mamat A.

Dengar khabarnya, dalam muktamar partinya yang akan datang, si mamat A ini tidak akan bertanding, mungkin dah sedar diri agaknya yang dirinya sudah tidak kemana lagi...

ha..ha..ha.....pergi join Perkasa jelah....

2 IkutSukaLu...::

Dr. Abdul Wahab Arbain Monday, September 27, 2010 3:12:00 PM  

Salam ISA,
Mamat A tu muka kulit pari kut?

cicit ngah layor Monday, September 27, 2010 3:27:00 PM  

Mamat A lemah tenager batin gamaknyer.Kalau tidak ngaper tak abih2 pegi betanyerkan ubat kat Mamat B.Kiter ni bior ader sifat malu sikit.Nanti biler kena lempor dgn telor temelang,lagi ler malu.PRU 13 nanti,berhati2 dgn mamat ni sbb nampak badannyer ader dughi(duri),nanti abih tercangkok saper yg dekat dgn dier.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP