IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Malas Nak Ambik Potttt....

>> Thursday, September 23, 2010

Kes Sosilawati.... gua tak sentuh, dan memang malas nak sentuh sebab dah tau kecekapan Polis Malaysia, Pejabat Peguam Negara dan Mahkamah Malaysia.... sebabnya ada unsur politik, wooiiittt.... Sammy pergi mana daaaaa.... pergi oversea ka.... senyap jer.... hehehe... Noktah.

Pemilihan PKR... pun malas nak ambik pot... sebab banyak lagi yang berbaju umnoApco dalam parti tersebut... jangan mareeee.... lu kutuk gua... gua kutuk lu..., gila kuasa, gila darjat..., gila jawatan... semuanya orang gila...   noktah.

Sumbangan RM4 bilion daripada sebuah syarikat asing, Ida World Group kepada Parti PAS dan Kerajaan Kelantan Ahad lalu, pun malas jugak nak ambik pot.... sebab tak logik langsung, RM4 billion... wal la weiiii... PAS sudah kaya dari umnoApco... kompom PRU-13 PAS yang punya.... muakakahahaha.......

Kalau nak ulas pun.... gua cuma nak katakan kepimpinan PAS memang bangang nak mampus... semuanya sibuk menafikan sana sini... tapi lembab mengalahkan siputbabi, takda sekoq pun yang nak ambik inisiatif mengambil kesempatan dan peluang yang ada terlebih dahulu untuk membuat laporan polis, jika benar semuanya itu adalah propaganda politik murahan.

Polis nak siasat atau tidak... itu belakang cerita, yang penting pertahanan diri dan parti itu perlu (Self Defends). Barulah puak2 musuh terkedu dan tak boleh nak spin cerita..., ini dah la lembab..., bagi bola gantung pulak... perghhhh.. kena jumping smash la... wa cakap lu..., lepas tu sibuk nafi sana nafi sini....

Yang perlu di ambil pusing.... macam mana Najib Razak boleh menipu rakyat malaysia dengan menaikkan harga minyak petrol dan diesel sebanyak RM0.05 sen seliter dalam kesibukkan perayaan dan kekececohan cerita ceriti di atas tu.....

Wooiitttt....  itu bukan ke... gambar Najib tengah kencing dalam tangki minyak, kecik sangat gambar tu.... betul ke... itu Najib... nampak macam dia jer.... tapi bukan dia kot... mungkin sama tapi tak serupa...

Yang mati tetap dah mati, yang gila jawatan dah tentu gila, yang lembab bangang tetap bangang, yang kaki kencing berterabur nih... yang membuatkan gua tak bleh blahhhh bebbb.....

Memang betul2 cilakesssss wa cakap lu... keraaaaaaaaajaan barisan nasional nih..... dalam diam2 jer... naikkan harga minyak....

1 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Thursday, September 23, 2010 2:30:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Salam Bro ISA
Ya Ke? Alamak tak perasan la kerana asyik naik motor dan tuang minyak tapi tak cek harganya , macam ini Gua pun kena akui la cakap che det , Gua pun da kena penyakit " MELAYU MUDAH LUPA " dan kena salute kat BRO TT , apa yg BRO TT cakap ada kebenarannya" MELAYU KENA TIPU LAGI" ,gua kena mandi 7 macam jenis bunga dan kena makan buah labu banyak banyak supaya tak mudah di tipu dan alpa .

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP