IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kah..kah..kah....

>> Friday, September 24, 2010

CodeNameSomaliPirate said.

Bro

Wa kena bedal every corner dgn blogger nih :

http://www.ikutsukaakuisa.co.cc/

kasi la support.

July 6, 2010 1:16:00 AM GMT+08:00

Boleh baca di sini

p/s: Alamak..... Somali... lu bikin jatuh kemaluan persatuan lanun-lanun sedunia beb...., hj jamaludin pasti ketawa guling2 bro....

nota: N3 ini keluar sebab gua dah boring gilerrrr... takda ide laaaaa..... hahahaha... so merapu dan menyakat kawan2....

9 IkutSukaLu...::

baginda® Friday, September 24, 2010 9:40:00 PM  

die kasik report kat bapak firaun... hahah kalau die g report kat najib tentu dapat biasiswa.. hakhakhak

author faethal Friday, September 24, 2010 9:41:00 PM  

Kesian...
Lanun ajak geng.
Dia macam ahli PEKIDA juga. Kalau mamat PEKIDA duduk sorang-sorang diam je. Tunduk dan tawaduk.
Tapi bila jumpa dengan geng-geng PEKIDA, baru berani menyalak!
Ptuih!

Edyes Friday, September 24, 2010 10:25:00 PM  

kekekekekeke....

macam haram dahhh... siap panggil reinforcement plakkk...

CodeNameSomaliPirate Friday, September 24, 2010 11:15:00 PM  

Salam Bro

Dah lama tak layan blog lu, tapi masih mengikuti. Ternampak jap tadi nama wa highlight. Mungkin belum ucap selamat hari raya kat lu lagi. So I take this opportunity ucap SHR utk lu sekeluarga.

Story tu mula-mula dulu bro, tapi sekarang wa happy jadi solitaire pirate.

Thanks anyway, kerana popularkan wa..

Eh! ada banyak lalat la kat atas!

hj jamaludin,  Friday, September 24, 2010 11:37:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Khas untuk Lanun Somali.
Kalau la Chow yen Fatt tahu yg lu ni lanun makan sambal belacan,petai,tempeh dan budu ,da lama lu kena tendang keluar dari kumpulan atau persatuan Lanun Lanun Antarabangsa >paling gua nak gelak , Lu kata lu lanun Solitaire ( penyabar).Ha Ha Ha Lu lanun penyabar atau lu Lanun Shemale 9 bapuk). Apa apa pun komentar Lanun Somali , gua ucapkan Selamat Iedhu Fithri, Maaf dzahir batin . Kalau boleh lu lanun Somali tolong jangan buat lawak sewel boleh tak? .

CodeNameSomaliPirate Friday, September 24, 2010 11:52:00 PM  

Kah Kah Kah, Hj Jam!

Singapora sudah dilanggar todak ji.... Solitaire bermakna 'alone' @ bersendirian ji, bukan penyabar...

Anyway. Selamat Hari Raya.MZB.

Kemana pegi si Isa nih. Kemana dia buang gambar mayat dengan dua tapak tangan dalam blog ni dulu sebab wa membayangkan Isa bila tengok muka mayat tu. Jgn mare...

hj jamaludin,  Saturday, September 25, 2010 12:28:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Khas untuk Lanun Somali
" - Wikipedia, the free encyclopedia
Solitaire, also called Patience, often refers to single-player card games involving a layout of cards with a goal of sorting them in some manner. ..."
Hello Lanun Somali betul ke apa yg dimaksudkan dalam N3 bro ISA yg lu da tak ada buah telor sehingga lu cakap macam ini "Wa kena bedal every corner dgn blogger nih :

http://www.ikutsukaakuisa.co.cc/

kasi la support??????????????
Ha Ha Ha Ha , Tak baik kan Bro ISA buat lu malu! Wa ka ka ka!

LovePerak Saturday, September 25, 2010 1:52:00 AM  

Gyahaahaha... gilerrr anak omak sudah merepot.. kena bedal every corner... hahahaha....hahahahaha.... gua nak gelak sampai menitis-nitis air kencing gua... hahahahaha... hahahahaha

pesanan gua - camon bro join team kitorang. berubah lah kearah kebaikan. kitorang pun konpem backup lu. hahaha

author faethal Saturday, September 25, 2010 8:35:00 AM  

Dah la, sian si Lanun Somali ni kena bedal lagi!
Wakakaka....
Tu la,
Sapa suruh masuk sini.
Pi join parpukari dengan gomo tu..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP