IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Dah Ada Calon Murid Sekolah Ali Rustam.

>> Tuesday, September 21, 2010

Akibat percayakan lelaki yang baru dikenali hampir dua minggu menerusi perbualan di Internet, akhirnya Diana yang dikenali sebagai gadis sopan mengandungkan anak luar nikah. Semuanya berlaku apabila Diana, 18, pergi ke kafe siber hanya sekadar menggunakan Internet dan berbual bersama teman menerusi kemudahan teknologi itu. “Saya mula berjinak dengan perbualan di Internet pada tahun lalu iaitu tahun saya mengambil peperiksaan SPM".

“Hasil pemeriksaan doktor mendapati saya mengandung. Ketika itu, hanya penyesalan menghantui diri. Apabila keluarga mendapat tahu, saya dipersalahkan. Mak dan ayah kecewa dan meminta Amy bertanggungjawab. Hasil risikan keluarga dan teman rapat memberitahu Amy berusia 16 tahun, tidak bersekolah dan tidak memiliki sebarang pekerjaan.

Baca selanjutnya di sini.

p/s: Takpa-takpa... ini small matter jer, Sekolah Harapan di Melaka masih kosong lagi... jadi daftarlah segera....

4 IkutSukaLu...::

Benci!!,  Tuesday, September 21, 2010 9:40:00 PM  

main ngn dak kecik, xde taste langsung pempuan nie..hampeh!!

hj jamaludin,  Tuesday, September 21, 2010 10:28:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Bro ISA
Bro Lu ada tak soalan ( temuduga )bocor untuk masuk/daftar terima untuk masuk dengan mudah kat Sekolah Harapan di Melaka tu?

Isa Tuesday, September 21, 2010 10:48:00 PM  

Benci!!,

hehehe... lucah la bro...

Isa Tuesday, September 21, 2010 10:49:00 PM  

hj jamaludin,

Lu nak yang subjektif atau objektif. Lu nak cuba mohon ke... kah..kah..kah..., jangan cari pasal bro....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP