IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Wirid Perpaduang Haram Wooiiiii....!!!!

>> Friday, August 20, 2010

Gua sebenarnya dah malas nak sentuh isu perpaduan ka...??? Isu Melayu Islam... Islam Melayu...??? Isu pelakon porno cina 1Malaysia dengan Mat Sembab yang melatah bla..bla..bla...

Sebabnya semua tu hanya propaganda murahan dan wayang opera cina lakonan yahudi BeEnd parti kencing rakyat...., sekarang ni tengah top pula dengan cerita lakonan dua ekoq babun BeEnd, walau macam manapun bagi gua... pi mampuih la dengan lakonan perang mulut puak2 haramjadah dari parti yang kuat mengencing rakyat tu....


Yang gua sadis sangat tu..., ni mamat dalam gambar ni... ntah apa kejadahnya nak masuk campur pengambaran wayang opera BeEnd tu pun gua tak tau..., kisah wayang dia pun tak bleh nak selesai dah menyibuk kisah orang lain... ini baru betul2 binawe punya makhluk.... orang nak bunuh setan umnoApco.. yang dia pulak gatal mulut nak membela... per kejadahnya....

Lagipun gua pun dah katakan dulu, gua dah malas nak sentuh isu PAS ni... pasal menyampah dengan sikap bodoh sombong diorang ni, harapkan serban lebih tinggi dari kepala otak.... aaahhhh malas mau layan lah... sebab mak mertua gua dah kasi hentam kow2 mamat ni... lu orang baca kat sini jelah.

PAS kalau nak jaga imej dan sokongan rakyat... lu orang terajang keluar jelah mamat tu.... takda pekdah lansung bela dia dalam parti....

Gua nak sambung wirid perpaduang jap..... nak minta tolak BALA takut-takut kena cekup masuk ISA pulak nanti, biasa laaaa politik orang terdesak macam tu lah gayanya.... gua belajar dari pengalaman beb...

3 IkutSukaLu...::

Edyes Friday, August 20, 2010 9:41:00 AM  

brader, anaknya M3M bukan semuanya askar melayu ke?? macamana leh jadi lu punyer mother in law pulak??

blog gua skit pun tak sentuh fasal propaganda paling murah BN, sebab org akal pendek macam timbalan presiden je yg tak reti2...

macam tu murah punya propa pun, ada jugak pemimpin PAS yang termakan... WTF !!

Anonymous,  Friday, August 20, 2010 9:44:00 AM  

Aduhai ritu Tantawi la nie mat isa plak...p g tau nasihat sikit la jgn wat pape statement bagi TG Nik Aziz, TG Hadi jer yg ckp...nak jugak wat statement tu aduh

Lang Friday, August 20, 2010 2:14:00 PM  

salam bro...

ni la orang muda... ikut kepala sendiri... tak reti hormat minta laluan dulu... dia nak terus cakap ikut sedap gusi dia... al-maklumla, tentu ada cita2 nak duduk tempat tertinggi... sarban2 jugak bro... apa dengan sarban tu nafsu boleh hilang melayang ke?... takut lagi besar jadinya...

payah mamat ni bro... suka publisiti...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP