IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Tumbangkan Dinasti Taib Mahmud.

>> Thursday, August 12, 2010

Yang ini pulak sejak dulu, kini dan mungkin jika tiada perubahan dalam PRU Sarawak akan terus bermaharajalela membelasah segala hasil bumi negeri Sarawak untuk kepentingan diri dan ahli keluarganya sahaja.

Orang Sarawak ramai yang maklum akan kebobrokan malaun bernama Taib Mahmud ni, tapi mereka sendiri yang merelakannya... nak buat macam mana lagikan. Setiap kali PRU asyik nak pangkah/undi semua parti komponen BeEnd di Sarawak nih, kena ugut sikit dah kecut...

Sekali ini, cuba buat perubahan "one's and for all" tumbangkan semua Parti Komponen BeEnd di Sarawak dan merdekakan negeri Sarawak dari tangan2 perompak BeEnd ini. Dan lihatlah hasilnya nanti.

Ayuh tumbangkan Dinasti Taib Mahmud dari mukabumi Sarawak....

Baca di sini.

1 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Thursday, August 12, 2010 1:06:00 PM  

Jang Sarawak,

Biarkan kamek di Sarawak memangkah Be End hingga menangkan Tai Mamud. Nanti pilihanraya DUN Sarawak biar Tai Mamud menang.Namun, harapan kamek ialah biar PR Umum Be End kalah dan Sarawak Be End jadi pembangkang. Hidup Pakatan Rakyat.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP