IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Tak Baik Fitnah....

>> Tuesday, August 03, 2010


Jangan buat fitnah... tak baik gua cakap lu.... buat Shahanim, orang yang memfitnah.. pun dari kalangan puak2 lu jugak... tikam menikam sebab gila kuasa... lu sendiri mau ingat laaa...


PR hanya mengambil kesempatan ke atas isu itu saja... politik maaa...... jangan cepat melatah...
Dan PR juga jangan ikut resam umnoApco dalam urusan memfitnah ni...
Sebab umnoApco memang terkenal dengan budaya fitnah ni sejak dulu, kini dan selamanya... 
Isu selitkan wang photostat bawah pintu rumah pengundi semasa di permatang pauh dulu...
kerja siapa ekkk...??? kah...kah...kah....

Shahanim... Shahanim... cun jugak yeaaa....

9 IkutSukaLu...::

hj jamaludin,  Tuesday, August 03, 2010 8:38:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Bro ISA
Aduh!PUAN Shahanim Mohd Yusof, Naib Ketua Puteri UMNO Malaysia dituduh terlibat dalam scandal dengan Bekas MB Kedah . Dah pulak tu meeting kat hotel sampai lewat malam.
Bagi gua kalau suami PN Shahanim sendiri tak kecoh atau tak ambil pusing tentang tuduhan video lucah isterinya . Gua pun tak nak ambil pusing atau tak jaga tepi kain isteri orang . Lain lah kalau tuduhan liar ditujukan kepada Janda Limah,Gua akan robohkan kota Melaka!!!!!!!!!!!Bro.
So Bro "LET IT BE, LET IT BE" Atau dalam bahasa Melayu Perkasa " LANTAK PI LA"

Abang Chot,  Tuesday, August 03, 2010 9:03:00 PM  

Goreng pun sodappp...ngaaa

Isa Tuesday, August 03, 2010 9:10:00 PM  

hj jamaludin,

kalau pasal janda limah, mengamik sakan yeaaaa...

Kota Melaka dah lama roboh bro...

Isa Tuesday, August 03, 2010 9:11:00 PM  

Abang Chot,

Lambung tinggi2 lepas tu targetttt.... kah..kah..kah... apa barang goreng bro... nanti hangitttt...

Anonymous,  Tuesday, August 03, 2010 10:05:00 PM  

kalau buleh ka aku.......

pembela Islam dan melayu sejati Wednesday, August 04, 2010 2:42:00 AM  

Assalamualaikum 1Malaysia.

memang PR ni suka buat Fitnah.
Fitnah untuk cari makan.
Fitnah orang Islam & Melayu.
Fitnah dalam surat kabar.
sampai kiamat pun rakyat tidak akan beri mandat kepada Pakatan Rakyat untuk memerintah 1Malaysia.
lagipun Anwar Al-Juburi tidak lama lagi akan ditangkap & dijatuhkan hukuman confirm 100%.maka PR akan berpecah.aminnnn,,,,,..

Isa Wednesday, August 04, 2010 4:02:00 AM  

pembela islam,

Lu dah makan paracetamol ke belum..??

Kerajaan Rakyat Wednesday, August 04, 2010 10:31:00 AM  

Salaam sdra Isa.

Saya baca kejap je... tapi
tengok pic Shahanim tu yang lama...

Isa Wednesday, August 04, 2010 10:38:00 AM  

W'salam Kerajaan Rakyat,

Macam pic Agnes Monica kan... boleh buat peraduan takkkk..????

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP