IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Siapa Yang Bau Hancing Ni...!!!!

>> Monday, August 09, 2010

"Kalau nak tegakkan amar makruf nahi mungkar, ayuh jadilah anak jantan. Saya cabar PAS," kata timbalan pengerusi badan perhubungan Umno Selangor, Noh Omar.

"Kalau tak mampu, Pemuda Umno bersama-sama dengan Umno negeri bersedia untuk mendesak kerajaan negeri menutup pusat hiburan di bulan Ramadhan," katanya disambut tepukan hadiran ceramah jelajah 'Gelombang Selamatkan Selangor' malam tadi.

Noh yang juga ahli parlimen Tanjung Karang mendakwa tindakan Pakatan Rakyat menyalahkan BN kerana tidak menutup sewaktu parti itu memerintah adalah satu tindakan melarikan diri daripada tanggungjawab.

Lagi sekoq Badut umnoApco yahudi laknatullah melalak... kat sini.
Siapalah yang lari ikut pintu belakang sebuah disco suatu masa dulu... tup..tup.. sudah sampai Johor beb... kah...kah..kah... hancing laaaa.... lu punya mulut.

Lagi satu gua nak bagitau kat lu orang semua... rajin2 lah pergi mengendap kat Monterez Club, cuba skodeng tengok puak mana yang ramai bersidai kat situ dengan ayaq kencing setan... pasti lu orang akan terjumpa muka Mahfus, Salahuddin Ayop, Husam Musa, kalau haribulan cantik muka Nik Aziz dengan Haji Hadi pun ada bhai....

Lu orang jangan haraplah nak terjumpa dengan puak2 gerombolan, diorang semua tak main kat situ... diorang semua ada di Masjid... kah..kah..kah....

5 IkutSukaLu...::

kakcik Monday, August 09, 2010 4:16:00 PM  

ek eleh.. masa ada kuasa dulu kenapa tak buat?

baginda® Monday, August 09, 2010 4:41:00 PM  

sape yang larikan diri nih.. Noh Omaq tak sekolah lah... g sambung belajaq kat sekolah anak luar nikah la Noh Omaq... bodoh jangan tayang kat orang...

paloibinmulau Monday, August 09, 2010 8:10:00 PM  

bro isa,

kalau lu ada jumpa noh sampai salam gua kat dia. pas tu bgtau tau noh suruh najib sama dbkl tutup pusat hiburan yg melambak2 kat bukit bintang tu. kalau setakat menyalak pas pun bulih huhuhu

hj jamaludin,  Monday, August 09, 2010 10:00:00 PM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahim
Bro ISA
Gua rasakan Noh Omar semenjak duduk dgn Hasan Ali dia da berubah kot? Dia nak buat kat Selangor sebab , di Selangor JAIS dan MAIS boleh di cucuk hidung macam Lembu. Tapi di KL atau Bukit Bintang cuma ada JAWI, MCA, Gerakkan,DAP,PPP,Makkal Sakti dan MIC dan juga tak ada lembu untuk dicucuk hidungnya.

ejen ah seng,  Tuesday, August 10, 2010 10:16:00 AM  

Bro nak tanya sikit

kenapa bila tiba musim umno mengawan kat PWTC gro-gro kat karaoke dengan dangdut musti fully booked.

pelik-pelik...suruh orang tutup tapi bila time mengawan kat PWTC gro-gro habis kena booked.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP