IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

PKR Menipu...??? Ooppsss... Felda..???

>> Wednesday, August 18, 2010

Woiittt.... sejak bila PKR dah pandai main "tha ya pha wau".... ha..ha..ha...., macam biasa jer... dengan propaganda nih....

Bukan ke.. propaganda murahan ni mainan umnoApco..., takan lah PKR tiru strategi murahan sebegini..., woiittt... Anwar Brahim.. lu tolong kasi explain sikit...

Apahal pulak si mamat jonggos Christopher Mandut, boleh cakap macam tu.... kat sini.

oopppsss... sori gua terlupa.. ini berita dari Bernama ekkk... ehmmm patut laaaa..... tersengih2 Najib baca cerita macam ni masa berbuka puasa dengan kabinet dapur dia petang tadi... kah..kah..kah.....

Siap bagi zakat lagi tu... yang peliknya Felda rugi jutaan billion... boleh bagi zakat ke...??? Dah tu pulak Warga Felda dapat duit raya sorang berapa ratus...???? RM300 kan... kalau tak silap gua la.... yang ini pun gua dengar berita dari Bernama jugak.... ntah betul tak betul... gua belasah jer.... kih..kih..kih....

p/s: Wajib bagitau... n3 ini bertajuk 2 dalam 1.... tak baik buat fitnah dalam bulan puasa nih.... ha..ha..ha...

3 IkutSukaLu...::

baginda® Thursday, August 19, 2010 1:00:00 AM  

fitnah,...

duit raya sebanyak 350 la.. bukan 300 hahhaha

Isa Thursday, August 19, 2010 5:15:00 AM  

baginda,

hehehe.. gua fitnah kurang RM50, berdosa ke...???

Lang Thursday, August 19, 2010 4:10:00 PM  

fitnah...

felda tak rugi.... bakal dapat 200 juta duit saman... sebab tu zakat in advance... duit raya tu wan azizah akan panggil persatuan isteri2 yb pakatan (BUKTI)untuk bungkus dalam sampul duit sebelum hantar ke pelda.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP