IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Modus Operandi UmnoApco.

>> Monday, August 23, 2010

Jika membaca dan bersandarkan kepada maklumat yang di perolehi dari akhbar perdana, maka kelihatanlah seolah-olah Parti Pembangkang iaitu Pakatan Rakyat ini adalah jahat, suka menghina institusi Raja/Sultan dan mempermainkan agama.

Walau bagaimanapun, hendak salahkan akhbar perdana seratus peratus pun tak boleh juga, sebab akhbar-akhbar ini sememangnya dah jadi barua dan pencacai parti pemerintah sejak dulu, kini dan mungkin selamanya. Kalau tidak nanti juboq penerbit, pengarah, editor akhbar2 tersebut pula berlengas dan kemungkinan juga dapur mereka tak berasap... semuanya demi fulussss..... walau terpaksa menongkah arus etika kewartawanan.

Yang harus dipersalahkan adalah umnoApco/BeEnd kerana bajingan2 inilah yang menjadi punca perselisihan dan permasalahan yang timbul, puak2 haramjadah ini sengaja membuat fitnah hendak melaga-lagakan para pemimpin Pakatan Rakyat dengan pihak istana dan bermain dengan sentimen agama.

Maklumlah orang2 melayu ini amat sensitif dengan perihal agama dan raja-raja, dan ini menjadi senjata utama puak2 haramjadah ini iaitu bermain dengan isu sensitif bagi menarik sokongan dan simpati rakyat terhadap parti mereka yang dah nak mampus dan semakin di tolak oleh rakyat, jadi inilah modus operandi mereka pada masa ini.

Baru-baru ini rakyat dikejutkan dengan fitnah banner PKR dan melibatkan Sultan Johor, secara logik apakah pemimpin PKR bangang atau bodoh sangat ke nak buat banner sebegitu, apakah pemimpin PKR tak tahu Perlembagaan Negeri Johor dalam urusan melantik Menteri Besar. Gua rasa budak tadika pun tahu berfikir samada fitnah banner tersebut logik atau tidak...???

Selang tak berapa lama kemudian, sang mufta belaan umnoApco pula bikin kecoh kononnya dia tahu siapa pemimpin pembangkang yang nak mengubal perlembagaan negara... yang ini bagi gua adalah lawak bodoh of the year dari sang mufta tersebut, apa dia ingat senang2 ke nak gubal perlembagaan negara.

Terkini..., timbul pula isu Khutbah Jumaat dengan tujuan melagakan KM Penang dengan YDP Agung, kisahnya sudah ramai yang tahukan..., so.. tak perlulah gua bercerita lagi di sini.

Terlatest..... surau di simbah cat dan botol arak, siapa pulak bangsat2 yang buat kerja jahat nih....

Kesimpulannya, jika diperhatikan kronologi isu-isu yang di timbulkan semuanya dalam masa yang terdekat dan dalam tempoh sebulan ini, sebab itulah gua katakan ini adalah modus operandi puak2 parti haramjadah umnoApco yahudi laknatullah yang terdesak minta nyawa talian hayat untuk terus berkuasa, kononnya merekalah pembela agama, bangsa dan raja2... memang dasar binatang biawak betul puak2 nih... wa cakap lu... sebijik perangai zionis yahudi israel.

Tunggulah selepas ini bakal ada lagi fitnah isu melibatkan pihak Istana mahupun isu berkaitan agama akan di timbulkan lagi, berkemungkinan ianya melibatkan Istana Kedah dan Selangor pula, puak2 haramjadah umnoApco ini bukannya tau serik dan sanggup pula membodohkan diri bagi mencapai matlamat busuk mereka.

Pergi jahanam la... dengan umnoApco...!!!!

3 IkutSukaLu...::

Lang Tuesday, August 24, 2010 7:09:00 AM  

salam bro,

tv dan media udah mulakan kempen perkauman bro... mainkan isu 13 mei, secara terang dan nyata sebut dap lagi... apa tujuan... adakah bahan sejarah udah jadi bahan ugutan... bila la pulak ada perselisihan antara kaum nih... setuju dgn lu bro, modus operandinya tetap sama...

tinggal nak mulakan provokasi saja...

Anonymous,  Saturday, September 25, 2010 11:54:00 AM  

Good fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you for your information.

Anonymous,  Thursday, October 21, 2010 3:47:00 PM  

Helpful blog, bookmarked the website with hopes to read more!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP