IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kurang Ajaq Punya Pocong...!!!!

>> Thursday, August 26, 2010

Noh Omar...   ..... opppsss silap upload..

Satu lagi projek Noh Omar? Kelulusan belum dapat..., dengan slumber dog jer... sapu/tebang hutan 130 hektar. Entah-entah yang di tebang tak digunakan nak untuk buat jalan pun.

Sila pantau projek ini. Nanti jangan hairan pulak apabila sudah selesai, kerajaan negeri akan di kambing hitamkan atas kehilangan hutan simpan di kawasan tersebut tanpa menceritakan punca sebenar kenapa?

Lebih best pula masuk kat aduan rakyat, panggil Karam Singh Walia. INGAT PESANAN INI..!!!!

Selanjutnya baca di sini.

Apa... dia ingat dia Menteri Kerajaaaaan Pusat dia boleh buat sesuka hati jer..., tak tau hormat Kerajaan Negeri, gua cukup menyampah la... dengan malaun sekoq nih...

1 IkutSukaLu...::

Yong Thursday, August 26, 2010 6:22:00 AM  

Kat Shah Alam ade kain rentang promosi program demer penuh dengan gambor noh, najib etc. Tapi gambor wak tempe takde pun. Apa jadi dengan wak tempe ekk? Sori Yong tak ambik gambor2 gini - memenuh hp je.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP