IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Khusus Buat Warga Melayu Singapura... Mari Baca Sini..!!!!

>> Monday, August 02, 2010

Gua..., walau kadang kala tak berseteru angin dengan Haji Jamaludin tetapi bila dia taip perkataan "Please" macam kat bawah tu... adussss... cair wa cakap lu... ntah apa ilmu orang tua ni pakai haaaaa... (di bawah ni permintaan khas dari beliau)

hj jamaludin berkata

Bismilah Hir Rahman Nir Rahman

Bro ISA,
Mohon jasa baik lu , upfront info di bawah ini kat N3 lu , Please.

Assalamualaikum ....

Kepada Rakan-rakan Seperjuangan Ku,

Di mana sahaja kamu berada, sokongan kamu adalah kejayaan orang kita Melayu tanpa mu tidak bererti terhadap kerukunan bersama, dari itu berilah sokongan anda berbentuk moral dan niat berserta nawaitu mencapai kestabilah bermasyarakan. Hidup terus hidup... dengan ini saya sebagai wakil berharap orang kita Melayu dapat hadir menyokong pepadu bersatu menyatukan kewibawaan kita sebagai MELAYU Bukan Me Layu.

Kamu di jemput hadir ke perwakilan kami menyokong sebagai Ahli dan Dengan ini dari pihak kami Pertubuhan Kebangsaan Melayu Singapura (PKMS) berharap sekiranya pihak Tuan dapat hadir Di Persidangan Perwakilan Khas PKMS yang ingin kami adakan Pada -

Tarikh: 7hb Ogos 2010
Jam: 3 petang
Tempat: Tingkat 6 Bilik Mesyuarat Landmark 2, Landmark Village Hotel, 390 Victoria Street Singapore 188061

Agenda:-
i. Mengesahkan Mesyuarat Perwakilan 13hb Mac 2010
ii. Laporan Lembaga Pengamanah PKMS
ii. Laporan Pentadbiran PKMS
iii. Isu Rusuhan & Pecah Amanah
iv. Lain lain perkara.

Moga niat serta sokongan dari pihak Tuan di berkati dan mendapat limpahan kurnian 'Illahi' dan sejauh kekerohan belaku dengan ini dapat mengembalikan kestabilah Parti dan Bangsa Melayu Khasnya. Dengan kehadiran rakan rakan ku ini juga dapat memberi bukti keterangan, menjernihkan situasi kepada semua masyarakat yang telah di kelirukan oleh pihak mereka yang tidak bertanggungjawab mengenai masalah Petubuhan & Parti dan terutama sekali terhadap Orang Melayu Singapura.

Wasalam.

Hj Borhan Ariffin
Presiden PKMS
Pengerusi & Pengamanah PKMS
Pengerusi MCST PKMS

Ramli Mohamad Penolong.

*Tuan/Puan dapat hadir menyokong sebagai Melayu Padu.
p/s: Ehmmm... permintaan sudah di tunaikan... apa yang gua nak pow Hj Jamaludin nih... Brabus sebiji... atau Kawasaki Ninja...??? Atau rumah Banglo pun best jugakkkk... Janda Limah... ahhhh... yang tu bagi kat Pak Long jelah... gua tak berminat... ha..ha..ha....

4 IkutSukaLu...::

Pak Oncu Monday, August 02, 2010 12:20:00 AM  

Bini gua kena lah poie ni,,,,,??? tak po anak sulung gua sekarang dah berada di singapore !!!!!!!!!!

baginda® Monday, August 02, 2010 12:25:00 AM  

hahah macam pekembar jek bunyiknya.. pkms tu... arap tak macam pekembar suda ler

hj jamaludin,  Monday, August 02, 2010 1:16:00 AM  

Bismilah Hir Rahman Nir Rahmin
Bro ISA
Pisang emas di bawa belayar
Masak sebiji je diatas peti
Nak bagi kawasaki ninja lanun somali da bawa belayar ( kat negara arab)
Sup tulang BEACH ROAD dan Gado Gado nanti gua bagi .

Anyway Terima Kasih Daun Keladi . BRO............Ada ke akal lu nak bagi Janda Limah kat Pak Long? Mak Long nak letak kat Mana? Patut2 La Bro.. habis gua takkan melompong je?

mountdweller Monday, August 02, 2010 7:31:00 AM  

Salam anakanda

Dah sedar dirikah Melayu Singapura?

Pengalaman ayahanda Melayu Singapura berlagak nak mampos! Tak padan dengan hidup dan tinggal di dalam Sarang Merpati..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP